2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
چیکا جان من هفته ۲۲ تازه تموم شد  جفتم قدامیه  یه هفتس حرکات نی نی رو خیلیی خوب حس میکرد ...

ای جانم عزیزم نگران نباش اب خنک بخور یچیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش. گاهی حرکتشون کمتره چون دارن لالا میکنن نگران نباش عزیزم شمردن حرکات از هفته ۲۸ به بعد مهمه

خداياشكرت....❤️ 
ای جانم عزیزم نگران نباش اب خنک بخور یچیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش. گاهی حرکتشون کمتره چون دار ...

تو این هفته خیلی خوب تکون میخورد امروز و دیروز فقط در حد چن ثانیه بستنی هم خوردم ولی حس نکردم 🥲 

نمیدونستم نیاز ب کار خاصی هست یا نه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فردا میرم ولی بی بی چکم روز ۱۲ منفی شد. اره چهارده بود. نه از روز ۱۱ ب بعد اصلا دیگه در ...

وای خیلی لحظات بدیه رسیدن به روز آزمایش

فردا بهترین روزت میشه ، حالا ببین

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
تو این هفته خیلی خوب تکون میخورد امروز و دیروز فقط در حد چن ثانیه بستنی هم خوردم ولی حس نکردم 🥲&nbs ...

باز میخوای خیالت راحت بشه صبح برو بهداشت صدای قلبشو گوش کن ولی چیزی نیست جوجه خوابیده. نی نیای منم اینجوری بودن پسرم‌کلا در حال شیطنت داخل شکمم اما دخترم اصلا بزور تکون میخورد همش یا بیمارستان بودم یا بهداشت یا سونو🤕🤕🤕همین که میومدم بیرون شکمم زلزله میومد انگار. هردو شروع میکردن. نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
باز میخوای خیالت راحت بشه صبح برو بهداشت صدای قلبشو گوش کن ولی چیزی نیست جوجه خوابیده. نی نیای منم ا ...

عزیزم 😍😍 

اره منم برم بهداشت نزدیکمونه صدای قلبشو‌گوش بدم خیالم راحت بشه🥲 

عزیزم 😍😍  اره منم برم بهداشت نزدیکمونه صدای قلبشو‌گوش بدم خیالم راحت بشه🥲

همسرمنم می‌گفت الان هی بیدارش می‌کنی بعد فردا بدنیا اومد شکایت نکنی نمی‌ذاره بخوابم.تلافی میکنه،🙂

همسرمنم می‌گفت الان هی بیدارش می‌کنی بعد فردا بدنیا اومد شکایت نکنی نمی‌ذاره بخوابم.تلافی میکنه،🙂

عزیزم 😂😂 منم هی باهاش حرف میزنم بلکه بیدار بشه یکی د‌و‌حرکت‌ ریز میزنه بعد میخوابه دوباره 😂 

سلام مامانایی که توی مرکز مام ای وی اف کزدید

خاستم بدونم چند وقت بعد ار پانکچر انتقال رو انجام میدن

من سه شنبه پانکچر میشم میخاستم بدونم انتقال کی هست

چون یادم رفته ازشون بپرسم ممنون میشم جوابمو بدید واجبه

سلام مامانای عزیز😔

من دوماه پیش سقط داشتم ,یک ماه و نیمش بود

باکلی ازمایس فهمیدیم همسرم هم واریکسولداره,هم مورفولوژیش پایینه,هم تحرک

گفت واریکسولش عمل نمیخواد

میگه باید میکرو بشی،البته دارو داده,بیوتک و ویتامینc و یه قرص دیگه که تقویتیه

گفت بخور ببینیم چی میشه,ولی احتمالا همون کاشت رو باید انجام بدید

یه دکتردیگه هم رفتیم,گفت واریکسول داره و باید عمل بشه حتما