2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044210 بازدید | 684364 پست
عزیزم بنظرم سنت بالا نیست که بگی زمان نداری، الان اینطور که مشخصه آمپول النوا رو دکترها دارن بیشتر ن ...

نه عزیزم .

یزد دستگاه های خیلی قدیمی داره .به من گفتن تو سونو که اصلا تخمدان چپ ندارم .درحالیکه ابن سینا انجام دادم و تخمدان وجود داشت .نتایج ازمایش هامون یزد اشتباه بودن .اصلا یزد نرید 

یعنی همه هیسترو ها با دکتر شاکریان هست؟میبینم اینجا همه تون علیرضایی رفتید پس منم انتخابم رو بذارم ر ...

فک کنم دکتر تمیزی هم انجام میدن برای هیسترو، 

همه دکترهای مام گلچین شده هستن من دوستم با خانم دکتر علیرضایی جواب گرفتن و من هم ایشونو انتخاب کردم، بله خداروشکر من از تعداد جنین ها راضی بودم،

انشااله میای و نتیجه میگیری عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم . یزد دستگاه های خیلی قدیمی داره .به من گفتن تو سونو که اصلا تخمدان چپ ندارم .درحالیکه ابن ...

دقیقا منم که تجربه یزد و تهران رو دارم متوجه شدم تهران خیلی از لحاظ درمان رده بالاتری هستن 

در ادامه صحبت های شما فکر میکنم بجای گونال اگه پیورگان هم گیر بیاد خوب باشه بجا که دنبال گونال بودم ...

ممنون پری جان که گفتین،  من تو سیکل هستم فردا باید برم ببینم دکتر دیگه چی برام مینویسن، حتما بهشون میگم. البته گونال برام ننوشته بودن یکی از دوستان میخواستن برای اون از داروخونه ها سوال میکردم.

یعنی اگه بخوایم آزمایشش رو بدیم باید بگیم آزمایش سی دی56و۱۳۸ رو میخوایم کافیه؟ یا آزمایش ادرار می‌خو ...

به خاطر سقط مکرر برام انجام دادند. با پاپ اسمیر خیلی فرق داره، من تا حالا پاپ اسمیر چندین بار انجام دادم، پاپ از دهانه داخلی واژن یه نمونه کوچیک برمیدارند و روی لام میذارند و میفرستند آزمایشگاه. ولی واسه بیوپسی قشنگ  یه گوله سلول از داخل دیواره رحم نمونه برمیدارند، سلولها میره آزمایشگاه مشخص میشه که چی هستند و تعدادشون در رحم چند درصده. یعنی سلولهای کشنده و سلولهای پلاسما. هر جایی روشش فرق داره. کلا اینجا روش بیوپسی رو انجام میدند چون دقیقا میتونند سلولهای رحم رو بررسی کنند و صد درصد است. دیگه کاری با بقیه سی دی مارکرها ندارند چون مهم نیست براشون.

نه عزیزم زود نرفتم روز ۱۶ رفتم من میگم اگه من تنگی شدید دهانه رحم داشتم و یا به قول خودشون بسته بود ...

گلم واقعا ناراحت شدم برات، کامل درکت میکنم . نمیدونم دکترها به قول دوستان همیشه هواسشون نیست بنظرم گاهی تمرکز رو کارشون ندارن ، خودتون بهشون پیشنهادشو ندادین؟ 

من هرموقع میرم خودم خیلی چیزهارو پیشنهاد میدم که البته خیلی وقت هام قبول نمیکنن و میگن نه این خوب نیست. ناراحتم میشن که چرا تو کارشون دخالت میکنم 😁

ولی من از رو نمیرم همیشه حرفمو میزنم، هیسترو و خراش رو خودم بهشون پیشنهاد دادم. منم 3بار ای وی اف منفی داشتم قبلن هم اطلاعی درمورد هیسترو نداشتم والا زودتر بهشون میگفتم. حالا این دوره قراره برام هیسترو کنن.

عزیزم میدونم چقدر الان برات سخته ولی ایندفعه رفتی حتما بهشون پیشنهاد بده

یعنی اگه بخوایم آزمایشش رو بدیم باید بگیم آزمایش سی دی56و۱۳۸ رو میخوایم کافیه؟ یا آزمایش ادرار می‌خو ...

من اصلا هیچ مشکل عفونتی نداشتم. البته سالی یکبار میرم دکتر زنان واسه چکآپ کامل.

سلولهای پلاسما هم سلولهای دفاعی هست و نشون دهنده اینه که یه عفونت مزمنی بوده و بعد اون تعداد سلولها پلاسما که باید کم میشده، کم نشده و همچنان توی دیواره رحم بالاست. با عفونت معمولی واژن و یا عفونت ادارای فرق داره.

منم بردم تزریقات ترسیدم پس بازو هم میشه زد فک کنم دردش کمتر باشه 

نه عزیزم بازو هم سوزش داشت 

بله از بازو هم میشه زد ولی همون که دکتر گفته رو انجام بده از ناف بزن ، تعدادش زیاد نیست که تحمل کن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستانی که استردیول خوردن شما هم پریودیتون باخونریزی کم شده؟  من ده روز قبل پریودی روزی دوتا خوردم خونریزیم تاروز دو خیلی زیاد بود ولی ببخشین  3فقط لکه قهوه ای. قبلن تا روز چهار خونریزیم هرروز کمتر میشد 4به بعد لکه قهوه ای . 

روز 2پریودیم ضخامت رحمم هم دو و نیم بود. 

یا بنظرتون تاثیر مصرف النوا بوده؟ روز 2پریودی زدم.

دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنماییم کنین.

دوستانی که استردیول خوردن شما هم پریودیتون باخونریزی کم شده؟  من ده روز قبل پریودی روزی دوتا خو ...

سلام عزیزم منم داروهای تخمک کشی رو مصرف میکردم یا انتقالم فرقی نداشت خونم کمتر میشد دکتر میگفت از داروهاست

سلام دوستان من تازه به جمع شما اضافه شدم من هفته شیش هستم و با ای وی اف باردار‌شدم و دیشب یهو ازم لکه های قهویی امد اندازه تو بند انگشت 

دارو هم انوکسا دوتا شیاف پروژسترون و دوتا امپولش رو استفاده می کنم از دیشب لکه امد سریع دراز کشیدم تا الان لکه بینیم کم شده اما چون دوسال پیش بعد ای وی اف های نا موفقط طبیعی باردار شدم و تو پنج هفته همینجوری اول لکه قهویی ودر اخر خون ریزی و پایان بارداری  گفتن جنبن از پنج هفته دیگه رشد نکرده من دوسه روز پیش سنو شدم یک ساک بارداری و زده دیده شد گفت هفته بعدش بیا برای قلب می ترسم اینم مثل دفعه پیش بشه الان خیلی کمتر شده 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اچ سی جی هورمون بارداری که باعث میشه آزمایش بتا و بی بی چک مثبت کاذب بشه و دلیل دادن این آمپول تو ان ...

من امپول hcg دوم رو یه روز دیرتر تزریق کردم ممکنه تاثیر نداشته باشه 

۱۲ ابان انتقال جنینم بود۱۴ و ۱۷ ابان باید تزریق میکردم که من ۱۸ ابان تزریق کردم .

ایشالله کلی جنین خوب و با کیفیت برلت تشکیل میشه  راستی دیدم‌که برای ماساژ با روغن سیاهدونه پرس ...

ممنون قشنگم انشالله، والا نمیدونم از خانم های که این مشکل رو دارن بپرس تجربه شون رو بهت بگن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍