2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست
نه عزیزم بازو هم سوزش داشت  بله از بازو هم میشه زد ولی همون که دکتر گفته رو انجام بده از ناف ب ...

برا من خیلی دردش بده انگار سوزنش تا کمرم میره🥴 خدا کنه با این همه دردسر نتیجه بگیریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ببخشید اذیتت میکنم یعنی هم اهواز هم مام دارو ایرانی و سینال داشتید میخواستم بدونم دارو تغییر آنچنانی ...

نه عزیزم خواهش میکنم بله هردو ایرانی بودن فرقی نداشت برا ما تو جواب دهی 

بیشتر همون جنین شناس و محیط آزمایشگاه. فرقشونه 

برا کا خیلییی ضعیف بود مورفو بین صفر و یک تعدا‌د تحرک دی اف ای همه چی پایین 

آزمایش شوهرت خوب بود گفتی فاکتوراشو برا میکرو خیلی خوبه تسه نمیشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی مام هیستروسکوپی هزینه ش چقدره؟بعد تکمیلی دارم آنلاین کم میکنن یا هزینه رو باید بدم بعد از بیمه پ ...

نمیدونم الان چنده نه آنلاین کم نمیشه بعدا میتونی بری از بیمه بگیری 

سلام عزیزم ان شاء الله با استراحت بخیر میگذره اگر میتونید یه خروسی چیزی قربونی کنید هر روز صدقه ب ...

ممنون عزیز دلم چشم حتما انجام میدم امیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده

من دکتری که رفتم اسمش معصومه قلعه نمیدونم چی چی بود😅روز یکشنبه ویزیت شدم و چون فقط یک بار رفتم باید ...

اره دکتر تا دکتر خب فرق داره خیلیا از علیرضایی راضین و کلا هم نوبت دهیش شلوغ تره تا بقیه دکترا 

البته اکثرا دکترای خوبین 

تو سنو انومالی راجع ب دهانه رحمت و سرویکس چیزی نگفتن؟  تو این وقت مقدس، سر نمازم برات دعا می ...

همه چی خوب بود حتی شبی ک دل درد گرفتم دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحم بسته اما نمیدونم تو بیمارستان یهو چیشد ممنون گلم خدا خیرت بده

من امپول hcg دوم رو یه روز دیرتر تزریق کردم ممکنه تاثیر نداشته باشه  ۱۲ ابان انتقال جنینم بود۱ ...

نگران نباش دکتر دقیق دقیق نمیتونه تشخیص بده چه روزی لانه گزینی هست معمولا میگن دو روز بعد انتقال و پنجم انتقال بزنید واسه بعضیا نصف آمپول واسه بعضیا یکی کامل حالا یک روز طوری نیس 

همه چی خوب بود حتی شبی ک دل درد گرفتم دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحم بسته اما نمیدونم تو بیمارستان یه ...

نگران نباش عزیزم استراحت مطلق داشته باش رعایت کن هیچی نمیشه 

سلام عزیزم خوبی؟؟ای وای انشاءالله خدا محافظ بچه هات باشه عزیزم.راستی دستت دردنکنه راجب دکتر رستمی اط ...

ممنون گلم سلامت باشی کاری نکردم امیدوارم بهترینا نصیبت بشه و ب زودی خبر بارداریتو بشنویم

سلام شراره جان خوبی عزیزم ؟ چطور دیر متوجه شدن ؟ سونو انومالی برات سرویکس نزده بود ؟  اخه برا ...

سلام گلم خوبم فقط زیر شکمم ی درد ریزی هست سونو دادم همه چی خوب بود دکترم تو مطب خودش سونو کرد گفت همه چی خوبه شبی ک درد داشتمم معاینه کرد گفت دهانه رحم بسته اس اما نمیدونم یهو چیشد