2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044607 بازدید | 684400 پست
بسلامتی عزیزم، خیلی عالی و خوبه. گلم چون تعداد تخمک هات خداروشکر زیاد بودن حتما رژیم غذاییت رو رعایت ...

سلامت باشی عزیزم🌹

سفیده تخم مرغ آبپز با دوغ خوردم همسرم هم سوپ درست کرده برام اونم خوبه میخورم ،مرسی که راهنماییم کردی عزیزم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دومم😔

ان شالله که بی بی چکت کاذب باشه و‌جواب ازمایشت سورپرایزت کنه 

درکت میکنم چه حالی داری منم دو تا انتقال منفی داشتم تازه بدتر از منفی اینه که اولیش مثبت شد و دو روز بعدش پریود شدم و افت بتا دادم  

سلام نیلو جان ایشلا به زودی مادر میشی عزیزم بغلش که بکیری تموم این سختیا یادت میره  

سلام فدات شم،ممنونم عزیز دلم

انشالله❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چه بهتر خوشحالم کردی ،خدا خوشحالت کنه عزیزم ، آخه دوماه پیش سونو دادم دوازده تا تخمک داشتم ، این ماه ...

فدات عزیزم 

من روز اول دکتر علیرضایی سونو کرد طبق سونو گفت که ذخیره چطوره بعد گفتم آزمایش ذخیره بدم گفت اصلا این ازمایشا روش خوبی برا نشون دادن ذخیره نیست بهترین روش سونوه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

اول اینکه یک ساعت پیش بی بی چک زدم روز پنجم انتقال جنین بلاست بودم و منفی شد خیلی روحیه م رو باختم اخه دیدم کسایی که بلاست بودن روز پنج مثبت شدن.دوم اینکه از کاربر ترسو-بهارک-پشمالو-چیکا و بقیه خانومای باردار میخوام بپرسم چه علائمی تو اون دوهفته داشتن 

مرسی بهارک جان برای چند دقیقه خیلی اعصبانی شدم دیگه به خودم اومدم نشستم ذکر گفتم الان اب قند هم یه ...

اتفاقا آدم‌تو بارداری خیلی عصبی میشه ،گریه هم میکنه ،چون هورمونا کلا به هم‌میریزن و حساستر میشی ، به خاطر عصبانی شدنت عذاب وجدان نگیر ، انشالله که نی نی ام حالش خیلی خوبه با این چیزا چیزیش نمیشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش