2777
2789

کسی اینجا هست بتونه ازمایشمو بخونه ۱۴ نوبت دکتره و من تا اونموقه نمیتونم صبر کنم خیلی نگرانم...من بعد از ۵ سال ناباروری باردار شدم الان پسرم ۱سال و نیمشه من بعد از زایمان خونریزی شدید تا ۵ ماه تقریبا داشتم و تا دو سه ماه سختم بود راه رفتن و تا الان کمردرد و‌لگن درد و پادرد دارم خونریزیم بند اومد بعد از ۴ پنج ماه ولی قسمت واژنم یکم انورتر سمت راست یه چی گلوله مانند و سفت زده بیرون اندازه یه فندق و داخل واژنم وقتی انگشتمو میزارم قشنگ تا ورودی واژنم یه چیزی حس میکنم نمیدونم چیه معذرت میخام حالتش مث گل کلم ماننده از اول تا اخر ک انگشتمو میزارم همچین ظاهری رو حس میکنم یعنی صاف نیست چین چینیه....دکتر پاپ اسمیر گرفت گفت التهاب لگن شدید داری و اون گلوله اگر بزرگتر شد بیا گفتم دارویی چیزی گفت نه هیچی نداره  دکترمو عوض کردم پیش دکتر خوب رفتم معاینم کردن گفتن افتادگی رحم داری عمل نکن باز؟بچه دار بشی حلقه پساری بزار و من نزدیک دوساله نزدیمی با شوهرم نتونستم داشته باشم خلاصه دوباره پاپ اسمیر گرفتن بردم براشون و گفتن تومور خوش خیم داری و دوباره معاینت میکنم هم پاپ اسمیر و هم hpv ازم گرفتن بردم نمونه ازمایشکاه و امروز تحویل گرفتم.....دل تو دلم نیست اینهمه سال بچه خاستم و حالا گرفتار این ازمایشا شدم واقعا روحیم رو از دست دادم.همش میگم نکنه ازمایشم مثبته نکنه بمیرم 😭😭😭😭😭برام کابوس شده

یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستید💜 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.