2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای سقط جنین هستش ،تا اونجایی که من میدونم انعقاد برای اینه که خون بند ناف لخته میشه و باعث س ...

نمیشه قبل اولین انتقال از دکتر بخواییم این آزمایشارو انجام بدیم ، خب از اول بخوان این آزمایشو چرا فقط به اونایی سقط جنین داشتن میگن 

بچه ها کسی هست من بعدازظهر اندازه نیم ساعت اعصبانی شدم در حد اینکه صدام بالا رفت میگم نی نی طوری ا ...

نه عزیز دلم نگران نباش خطری برا جنین نداره تا ۱۶هفته حس شنوایی هم جنین نداره 

والا من دیروز تو سونو انقدر دکتر شکمم رو تکون داد و بعد به خودم گفت بلند شو ورزش کن و کلی ورجه وورجه کردم جوجم خواب بود پوزیشنش دکتر گفت بده برا اندازه گیری نیم ساعت دقیق طول کشید تا بیدار شد و شروع کرد به حرکت🤣🤣ا

دعا کنید زودتر تموم بشه خسته شدم 

عزیزم انشاءالله زود تموم میشه خیلی خودتو ناراحت نکن. دیروز هرچی پیام مینوشتم ارسال نمیشد، گلم بسپار به زمان، من هرموقع سقط داشتم خودش خیلی راحت اومده هیچ دارو و دمنوشی مصرف نکردم البته خوب هرسقطی دلیلش متفاوته ولی چون الان شما منتظرین داره برات بد میگذره.، البته راحت که میگم منظورم روششه ها والا دردش خیلی بده ولی نگران نباش از وقتی شروع میشه بهت فرصت میده که خودتو به دستشویی یا جایی برسونی .زندگی عادیتو داشته باش و استرسم به خودت راه نده. زمانش برسه دفع میشه. یکی از آشناهامون مثل شما بود دفع شد نیاز به کورتاژ و هیچی هم نداشت.

ممنون عزیزم، میشه بپرسم پانکچر اولتون کی بود و چندتا تخمک و جنین تشکیل شد؟

پانکچر اولم سال ۹۹ بود ۹ تا تخمک و ۶ تا جنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیشه قبل اولین انتقال از دکتر بخواییم این آزمایشارو انجام بدیم ، خب از اول بخوان این آزمایشو چرا فق ...

چرا دیگه من هم اینارو شنیده بودم به دکترم گفتم برام بنویسه ،که رفتم دادم کلی خون ازم‌گرفتن چند روز پیش گفتن اماده هستش همسرم رفت فقط یه کمش آماده بود ،امروز هم زنگ‌زدن دوباره بیاید خوون بدین ازمایش باید تکرار بشه نمیدونم چی کار کردن ،حالا فردا باید برم کلی خون بدم دوباره.

به دکترت یگو برات بنویسه ای ازمایش هارو من شنیدم خراش هم خوبه بدین قبل از انتقال درصد مثبت شدن بیشتر میشه من به دکترم‌گفتم امروز که بیهوش بودم برام انجام داد

گلم پرونده پزشکیمو بردم مرکز خدمات درمانی که مربوط به تامین اجتماعی هست تایید کردن . خود داروخونه به ...

چه خوب .ما همون مبلغ کلی رو دادیم و چیزی کم نشد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خوبین ؟🌹 من امروز پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک کشیدن خوبه نه؟؟؟ به نظرتون چند تا جنین تشکیل ...

به سلامتی 🌷 ان شاالله همش جنین با کیفیت بشه براتون .داروتون چی بود؟ تنبلی تخمدان داشتین؟