2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044593 بازدید | 684400 پست
پانکچر اولم سال ۹۹ بود ۹ تا تخمک و ۶ تا جنین 

شرمنده گلم یادم نیست تو چه مرحله ای الان هستین؟ انتقال؟ دکترم گفت ایندفعه فریز میکنم و هیسترو و خراش بعد انتقال میدم. شانس بالاتر بره.شما چطور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز دلم نگران نباش خطری برا جنین نداره تا ۱۶هفته حس شنوایی هم جنین نداره  والا من دیروز تو ...

مرسی بهارک جان برای چند دقیقه خیلی اعصبانی شدم دیگه به خودم اومدم نشستم ذکر گفتم

الان اب قند هم یه کم خوردم

اخر هفته بعد نوبت سونو دارم برای چکاپ 

بعد واقعا مگه میشه ادم تو باداری اش اعصبانی نشه گزیه نکنه

ادمیزاده دیگه

شادی صدام کنید
مرسی بهارک جان برای چند دقیقه خیلی اعصبانی شدم دیگه به خودم اومدم نشستم ذکر گفتم الان اب قند هم یه ...

اتفاقا بخاطر بهم ریختن هورمونها بیشتر عصبی میشیم و گریه میکنیم منکه گاهی بی دلیل دلم میکیره ی هو میبینم اشکام داره میاد طبیعیه حتی تا شش ماه بعد بارداری هم همینجوری بودم تو بارداری اولم

سلام بچه ها خوبین ؟🌹 من امروز پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک کشیدن خوبه نه؟؟؟ به نظرتون چند تا جنین تشکیل ...

بسلامتی عزیزم، خیلی عالی و خوبه. گلم چون تعداد تخمک هات خداروشکر زیاد بودن حتما رژیم غذاییت رو رعایت کن تا هایپر نشی.دوغ و مواد شور و پروتئین فراوون

اتفاقا بخاطر بهم ریختن هورمونها بیشتر عصبی میشیم و گریه میکنیم منکه گاهی بی دلیل دلم میکیره ی هو میب ...

حرف تون درسته اتفاقا خواهرمم می گفت الان از نظر روحی مثل روزای پروییدی 

شادی صدام کنید
برای من یکماه و خورده ای بعد تایم خالی بود که تونستم رزرو کنم .رویان فکر نمیکنم مرکز دولتی باشه چون ...

چه جالب

چرا من فکر میکردم رویان دولتیه😂

پس نوبت گرفتنش وقت میگیره😔

ممنونم عزیزم ،موفق باشی

سلام دوستان ، من امروز پروسه ای وی اف رو شروع کردم.  دو پریودی هستم ولی دکتر گفت از امروز دارو ...

سلام عزیزم انشالله کلی تخمکو جنین تپل مپل بشه برات النوا میزنی بعد امپول نداری وقتی روز ۵ میری بازم برات امپول مینویسه وبر اساس سایز فولیکولات روز تخمک کشی رو برات مشخص میکنه النوا امپول خوبیه نگران نباش

بچها من بی بی زدم منفی شد.

زود نزدین؟؟ هنوز که ۱۴روز نشده

همون ۱۴ روزو صبر کنید

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
باید به دکتر خون بگم بنویسه یا دکتر زنان خودم

عزیزم به دکتر زنانت بگو مینویسه برات، بگو ازمایش انعقاد و ایمنی و کاریوتایپ ،فقط هزینه اش خیلیه برای من ۶ میلیون شد، من به ازمایشگاه گفتم آنزیمهای کبد و hiv هم‌ اضافه کرد برام.اگه بیمه تکمیلی داشته باشین خیلی خوبه من نداشتم