2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044712 بازدید | 684405 پست
مرسی عزیزم نمیدونم چرا دکتر گفت بزار خودش دفع بشه اگه نشد بیا قرص بدم 

بمیرم برات می دونم دردش بده

من بعد از سقط هام نمی تونستم استراحت کنم ولی قابلمه بزرگ مهمون دیدی اندازه اون سوپ درست می کردم می خورم جیگر مطمئن بگو همسرت بخره کباب کن بخور جیگر سالم باشه ها

به من اناناس می ساخت می خوردم خیلی بهتر می شدم

دیگه کاچی این چیزا که می دونی اولین پرویید بعد از سقط اتم یه کم شدیدتر وکمی دردش بیشتر اگه از سقط الانت چیزی بمونه با پرپیبد بعدی ات دفع میشه پر خرفی کردم ولی من زمان سقط هام‌کاملا نااگاه بودم تو همین نی نی سایت جسته گریخته یه چیزایی می خوندم دستم بیاد برای همین میگن کسی چیزی می پرسه میگم در حد توانم‌جواب بدم.

شادی صدام کنید
سلام کسی برای مشکل تالاسمی مام ای وی اف کرده همراه تایین سلامت؟

درخواستم رو قبول کنید راهنماییتون کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه واقعا جون ندارم فعالیت کنم ، همه بدنم درد میکنه دیگه دراز کشیدم استراحت کنم ، میخوام ببینم ی ...

نگران نباش، وقتی خونریزی شروع شده، دیواره میریزه بلاخره.

دکتر من هم خدا خیرش بده، دو تا سقط آخر بهم دارو نداد، گفت خودش همراه پری هر چی باشه دفع میشه. گفت اگه پری نشدی بیا بهت آمپول پروژسترون بدم که پری بشی

بمیرم برات می دونم دردش بده من بعد از سقط هام نمی تونستم استراحت کنم ولی قابلمه بزرگ مهمون دیدی اند ...

قربونت برم مرسی عزیزم ، ببخشید خیلی اذیتت کردم تو این چند روز . همه امیدم به شما و بچه های این تاپیکه . واقعا ممنونم ازت کلی برای نی نی خوشگلت دعا کردم انشاله به سلامتی بیاد بغلت

مرسی عزیزم نمیدونم چرا دکتر گفت بزار خودش دفع بشه اگه نشد بیا قرص بدم 

دکترت خوب گفت. چون فقط ساک بارداری بوده، بهتره خودش دفع بشه. قرص واقعا عوارض داره. من سقط اولم کورتاژ شدم و بعدش متاسفانه مشکلاتم شروع شد

مرسی عزیز دلم واقعا راهنمایی هاتون خیلی کمکم میکنه ممنونم ازت 

ان شااله که آخرین تجربه تلخ از بارداریت باشه و دفعه بعدی به سلامتی یه بارداری خوب رو تا آخر سپری کنی. واقعا سقط بیشتر از جسمی، روحی آدم رو داغون میکنه. ترس از دست دادن جنین همیشه تا آخر بارداری با آدم  می مونه

ان شااله که آخرین تجربه تلخ از بارداریت باشه و دفعه بعدی به سلامتی یه بارداری خوب رو تا آخر سپری کنی ...

مرسی عزیزم انشاله برای شما هم همش خوشی و سلامتی در پیش باشه صاحب نی نی های سالم و خوشگل بشی 

درخواستم رو قبول کنید راهنماییتون کنم

سلام نیلو جون خوبی عزیزم چند وقته تو تایپک ندیدمت یهو چند روز پیش یادت افتادم از سارا جون جویای احوالت شدم عزیزم 

ان شاالله هر جا که هستی تو هر مرحله ای بهترین اتفاقا برات رقم بخوره

سلام نیلو جون خوبی عزیزم چند وقته تو تایپک ندیدمت یهو چند روز پیش یادت افتادم از سارا جون جویای احوا ...

قربون محبتت برم عزیزم

همیشه بهم لطف داری ممنونم ازت

التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما آمپولاتون رو دکتر الکترونیکی مینویسه یا نسخه ای و آیا بیمه تامین اجتماعی هستید؟ اگر الکتر ...

بله ما الکترونیکی و تامین اجتماعی هستیم.

چه جالب پس اینطور که شما میگین میشه دکتر نسخه الکترونیکی بنویسه و ما دارو رو نگیریم ولی مابه تفاوت بیمه ایش رو بگیریم درسته؟

اگر اینطوریه که شما میگین من چندباری شده نسخه ام رو نگرفتم پس یعنی برم داروخونه و بگم چون دارو برام نوشته شده و برام ثبت شده ولی من نگرفتم پولش رو داروخونه بهم بده؟

شروع ۳ ماه قبل از پانکجر توصیه میشه فرتایل اید اووابوست کیو۱۰ متفورمین آهن + ید D3 امگا۳ بیو ...

دکتر من فقط کیوتن و ویتامین دی داد ، گفتش کیوتن همه چیز داره نیاز نیست چیز دیگه ای مصرف کنی.