2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044693 بازدید | 684402 پست
ب نطرتون ضروریه انجامش؟ از مرکز قبلیم زنگ زدن گفتن چند جلسه گداشتبم بررسی کردیم دو پیشنهاد داشتن گف ...

به نظر من بد نیست که انجام بشه تا ببینیم خدایی نکرده مشکل ژنتیکی وحود نداشته باشه .منم مرکز و دکترم  رو عوض کردم و دیگه بهمن نمیرم و به پیشنهاد بچه ها دارم میرم رویان و انجا دکتر گفتن چون سه بار انتقال ناموفق داشتم یکسری آزمایشها و مشاوره ها باید انجام بدم که کاریو تایپ هم جزوشون بود البته برای خودم بغیر از کاریو تایپ یه آزمایش ژنتیک مجزا هم دادن که باید انجام بدم ..والا بخدا هیچوقت نمیگن کیفیت اسپرم بده گیر میدن به تخمکهای ما 🤦‍♀️ نه ان شاالله با عوض کردن مرکزتون کلی تخمک و درنهایت کلی جنین با کیفیت براتون تشکیل میشه ..اینجا پیشنهاد شانگهای رو بهتون دادن یا خودتون پیشنهاد دادین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها دکتر برام عکس رنگی رحم نوشته کجا برم انجام بدم که هزینه اش کمتر شه با بیمه نیروهای مسلح ...

سلام .ببینید کدوم مراکز با بیمه شما قرارداد دارن برین همونجا انجام بدین .رویان و ابن سینا میدونم با نیروهای مسلح قرارداد دارن ولی نمی دونم برای بیمارای  خارج از مرکز هم انجام میدن یا نه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پنج شنبه باید برم، آمپول سینال اف و اچ ام جی

ان شاالله تعداد جنین خیلی خوبی برات تشکیل بشه 🤲

سلام بچه ها یه سوال دارم هرکسی بسته به تجربش کمکم کنه برای تقویت تخمک و بالارفتن کیفیتش دکترتون چه ...

شروع ۳ ماه قبل از پانکجر توصیه میشه

فرتایل اید

اووابوست

کیو۱۰

متفورمین

آهن + ید

D3

امگا۳

بیوتین و بپانتین ۱۲ عدد هر هفته ۱ عدد در روز و ساعت مشخص

دگزامتازون برای کسانی که بدنشون به کلومیفن جواب نمیده

سلام بچه ها دکتر برام عکس رنگی رحم نوشته کجا برم انجام بدم که هزینه اش کمتر شه با بیمه نیروهای مسلح ...

برو ابن سینا . طرف قرار داده . اگه میتونی فکر کنم بیمارستان ولیعصرم داره زنگ بزن بپرس 

خدای من خدای معجزه هاست . 
به دکترتون بگید آمپول ایرانی داخل سیستم ثبت کنه برید از داروخانه پولش رو بگیرید هر سری که میریم پیش ...

من متوجه نشدم یعنی بدون اینکه آمپولا رو بگیرید ، پولشو داروخانه میده ، بعد میرید خارجیشو میخرید؟

یا میگی بجا دوتا ایرانی ها یه خارجی بده ، نفهمیدم🙃

شروع ۳ ماه قبل از پانکجر توصیه میشه فرتایل اید اووابوست کیو۱۰ متفورمین آهن + ید D3 امگا۳ بیو ...

متفورمین فکر کنم براهمه نمیشه گفت چون من یه سالی یه دکتری برام تجویزکرد بعد دکتر کلینیم دعوام کرد گفت نخور تو که کارکرد تخمدونات خوبه مشگلی نداری

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
به نظر من بد نیست که انجام بشه تا ببینیم خدایی نکرده مشکل ژنتیکی وحود نداشته باشه .منم مرکز و دکترم ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله اینجا جواب میگیری و مامان میشی.

کارا رو زود انجام میدن یا نه چه جوریه؟ دکترت کیه؟ راضی هستی فعلا. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ذخیره ات چند بوده عزیزم ، گونال استفاده کردی یا سینال؟

آزمایش ذخیره ندادم مام قبول نداره این ازمایشو میگه ذخیره طبق سونو مشخص میشه نه آزمایش 

سینال استفاده کردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..