2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044821 بازدید | 684413 پست
ممنونم عزیزم خیلی استرس دارم دو شبه کلا شبی دو سه ساعت بیشتر خوابم نبرده همسرم میگه من هر وقت چشمم ر ...

ان شااله که همه چی خوبه و به سلامتی بارداریت رو سپری میکنی.

من هم اصلا شبها خوابم نمیبره، همش کابوس میبینم. استرس درونی دارم با کسی هم نمیشه حرف بزنم که حداقل کمی آروم بشم. به ماما گفتم. گفت چون سقط مکرر داشتم استرس ناخودآگاه درونت هست. پیشنهاد داد شبها کف پاهام رو با کرم لاوندول ماساژ بدم و بعد بخوابم. اگه بهتر نشد هم اکوپونکتور  رو پیشنهاد میده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کاربر معجزه ۹۷  خبر دارین؟

آره عزیزم .خداروشکر حال خود و نی نی خوبه 😍 فقط چند روزی هست فکر کنم سرما خورده .خودت چطوری .گل پسرت خوبه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@sseeaa   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

زنده باشی عزیززم ان شاالله شماهم نینی تو به سلامتی بغل بگیری، من وشما تقریبا انتقالمون باهم بود من ان تی رقتم خداروشکر همه چیز خوب بود به خاطر سنم ک ۳۷ سالمه بهم گفت سلفری دوس داری انجام بده البته دل بخواهیه ،من قبول نکردم وقتی همه چیز خوبه تو این گرونی دلار،بیام سلفری انجام بدم گفتم پناه برخدا همه چیز ک خوبه ،شما چیکار کردین؟

خیلی ممنونم که جواب دادی من خیلی نگران بودم که چرا بر نمیکرده پس جا داره هنوز دختر من 2ماهه شده صدار ...

عزیزم اصلا نگران نباش من اصلا شنوایی سنجی هم نبردم وقتی بچه خوابه با صدای بلند بیدار میشه یا واکنش نشون میده یعنی خوبه زوده هنوز از ۴ ماه قشنگ برمیگرده دختر من از پنج ماه اسمشم صدا میزنیم برمیگرده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شااله که همه چی خوبه و به سلامتی بارداریت رو سپری میکنی. من هم اصلا شبها خوابم نمیبره، همش کابوس ...

دقیقا منم به خاطر سقط های قبلی ام استرس دارم

روزها که چشم رو هم نمی ذارم شبها هم یا بی خوابم یا بدخواب

شادی صدام کنید
خواهش میکنم عزیزم 🌹نه فقط خودم آزمایش دادم انقدر شد.  کلا آزمایشهام ۶ میلیون شد.🥴 که کاریوت ...

ان شاالله ک نتیجه بگیرین ازش۰😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بعضی از دکترا هم میگن در حد مقاله است ، صد در صد ثابت نشده ، هزینه اش هم یکم بالست فکر کنم ۱۲ میلیون ...

اره میگفتن صد در صد نیست

الان ای وی اف هم موفقیتش ۳۰درصد هستش😔

ولی میگفتن چند ساله در ابن سینا انجام میشه

البته من فقط داخل برنامه دیدم و هیچ اطلاعات دیگه ای ندارم

بچه ها اگه تخمک کیفیتش پایین باشه از کجا میفهمن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ما به این روش فکر کردیم وتحقیق کردیم.طبق اون چیزی که متوجه شدیم تو مرحله تحقیقاتی 

چه خوب که در موردش اطلاعات دارید

بله گفتن چند ساله دارن روی این روش کار میکنن و جدید هستش ولی نمونه هایی بوده جواب بگیرن

باز هم دقیق نمیدونم🤔 

بسته به نظر پزشک نمونه برداری از موارد زیر جهت بررسی کروموزوم ها مغز استخوان خون مایع آمنیوتیک ...

ممنونم عزیزم🌹