2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها ممنون بابت توضیحاتی که در مورد دعا کردنو این مسائل دادین، خودمم خیلی دو به شک بودم یعنی اعتقا ...

عزیزم باید صبورتر باشی اینجا بودن بعد پنج بار انتقال مثبت شدن خودم چهار بار منفی شدم دوباره پاشدم رفتم تهران پانکچر کردم یکی بار اول مثبت میشه یکی مث من پنجم هیچ گله ای هم نیس مهم اینه خدا یه دونه بچه بهمون بده لطفشو دریغ نکنه ازمون مطمین باش همین طور هم هست حتما حکمتیه ما اینطور بچه دار بشیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها ممنون بابت توضیحاتی که در مورد دعا کردنو این مسائل دادین، خودمم خیلی دو به شک بودم یعنی اعتقا ...

ان شااله به زودی یه مثبت سالم و قشنگ نصیبت میشه. سقط خیلی بده با روح و روان آدم بازی میکنه. من سه بار سقط داشتم، همش به خدا خودم می گفتم خدایا اگه باز قراره سقط بشه نده اصلا . من واقعا تنهام و زیر این همه فشار و غصه له میشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه خالی بخورم که به خاطر معده داغونم جنازه میشم. الان هم که یک هفته است که درد میکنه☹

دور از جونت اره معده خیلی تو بارداری بیشتر حساس میشه ولی من الان ی هفته ای هست خداروشکر علائم بی اشتهایی و معده درد و سوزشم خیلی کمتر شده تازه ی کم شروع کردم به غذاخوردن قبلش اصلا میلم نمیکشید یا اگرم میخوردم سریع معده درد می شدم یه قول مامام میگه بعد ان تی وارد ماه عسل بارداری میشی 🤣🤣باز ماه ۸-۹دوباره علائم زیاد و شدید میشه بخاطر بزرگ شدن بچه

اخه من پارسال که iui کردم چااااق بودم، سیگار میکشیدم، افسردگی داشتم ولی تخمکام زیاد و عالی بود امسا ...

دقیقا نهال جان منم حالا از اول اهل سیگار وقلیون و هیچی نبودم و نیستم، همیشه هم سعی کردم سالم بخورم خصوصا این چندسال که قصد بارداری داشتم. ولی هر روز بدتر از دیروز شده وضعیتم. بخدا همسرمم خسته شده از بس گفتم اینو بخور اونو نخور.

دور از جون شما بدون منظور میگم اطرافم زیاد بودن افرادی که چاق بودن و زندگی ناسالمی دارن و کلی مشکل کیست و تنبلی هم داشتن که حتی توی مجردی دکتر بهشون گفته بود برا بارداری خیلی مشکل پیدا میکنن، و منی که حتی ساعت پریودیمم همیشه منظم بود الان وضعیتم اینه. مجردی زمان پریودی دردهای وحشتناکی داشتم و حال خیلی بد. همیشه دکتر ها بهم میگفتن این نشونه سالم بودن رحم و بارداری راحت و خوبی هست . ولی کو؟ اون موقع اونطوری درد میکشیدم الان اینطوری 

عزیزم با ی بار منفی انقدر ناامیدی اکثر ماها چندین منفی رو تجربه کردیم وقتی وارد این راه میشی دیگه همه سختی هاش رو باید به جون بخری درعوضش روزی که مثبت شی و بچه ات بیاد بغل ات همه چی یادت میره با دیدنش. 

مرسی عزیزم تمام سعی ام رو میکنم 🥰

فدات عزیزم😍

من اهل ترشی خوردن خیلی نیستم چون رعایت میکردم برا همون مثلا اصلاح سبک زندگی، ولی دومین بارداریم که نسبتا بیشتر زمان برد طعم ویار رو چشیدم اونقدر ولع ترشیجات داشتم که تا ی دوتا کاسه خالی نمیخوردم اروم نمیشدم😁

بچه ها ی سوال من این پریودیم باید برم تو سیکل پانکچر، ولی میخوام چندروز دیرتر پریود بشم، طبق دفعات قبل باشه روز 14پریودیم که پانکچرمه اخر آبان میشه و مشکل دارم نمیشه .مجبورم کاری کنم دیرتر پریود بشم . الان دارم استردیول میخورم ولی ماه قبل هم خوردم ولی پریودیم حتی جلو افتاد. الان میترسم نکنه باز جلو بیفته. بنظرتون چی بخورم  دیرتر پریود بشم که ضرر هم نداشته باشه؟ گیاهی بیشتر منظورمه

خوبی چه خبر ام ار ای چرا

ممنونم عزیزم شکر خدا

پرولاکتینم خیییلی بالا رفته بود برا همین نوشت. تو نت هم نوشته بالای هزار ک بره معمولا مینویسن برا من بیشتر از ۱۸۰۰ بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم😍 من اهل ترشی خوردن خیلی نیستم چون رعایت میکردم برا همون مثلا اصلاح سبک زندگی، ولی دومین ...

اره واقعا ادم ولع داره ان شالله به زودی تو هم چراغ خونت روشن میشه و میای از ویارت برامون میگی

شرمنده بچه ها امروز خیلی ناامیدانه حرف میزنم و گلایه میکنم ولی چه کنم بجز اینجا جایی نمیتونم حرف دلم ...

اینجا که ما دور همیم‌کار درمانی که به عهده پزشک مون 

بیشتر از جهت دلگرمی دور همیم مثلا دوستانی که انتقال میدن ۱۴ روزی که منتظرن اینجا صحبت می کنند اروم میشن.

شادی صدام کنید