2777
2789

که در اثر بی توجهی شوهرش با یه مرد پیامک بازی می‌کنه و اونم وسطا ول میکنه میره با یکی دیگه.حالش بدترم میشه چون به قول خودش جواب وجدان خودشو نمیتونه بده که چرا اصن این کار رو کرده و خدا رو ناراضی کرده

خواستم بگم خیلیا عشق کافی دریافت نمیکنن هیچ وقت حتی اگه شرایطش دارین به این قضیه فکر نکنین هرگززز چون از بدی بدی میبینین

هی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی مردها حقشونه خیانت ببینند

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

جالبه یه نفر زیر پستای اون خانم نوشته بود که فامیلشون خیلی زندگی موفقی داشته ولی اون عاشقی رو با شوهرش نداشته بعد بیس سال جدا میشه و میره با کسی که تو گروه کوهنوردی عاشقش شده ازدواج میکنه . همون خانومم میگفته من بازم عشقی که دنبالشم دریافت نمیکنمم. 

ما آدما باید به خدا برو بیاریم عشق واقعی خودشه

خدا لعنت کنه شیطانو گاهی یه لحظه پات میلغزه وتا ته تو متجلاب فرو میری

خرچند ادعای مذهبی بودنم داشته باشی ولی شیطان کارشو بلده یه لحظه وسوسه میشی جواب پیامک طرف رو میدی وتمومه برا خودم پیش اومده که خیلی ادعام میشد اینکاره نیستم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
ولی اون زن بازم صربه میخوره

درسته حق باشماست 

من همیشه میگم اگه مردی خوب باشه به زنش خیانت نمی کنه به زنی که مادر بچه ها شه سر یه سفره میشی نه

حالابیادبرای زن مردم خوب باشه که والا میخواد سواستفادشوببره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
خب معلومه که بد هست

نه عزیزم

برای آقایون بد نیس

حتی توذهن خود ما هم ، خیانت خانم خیلی خیلی بدتره 

خیلیا هستن ک خیانت مرد رو طبیعی میدونن  میگن حتما زنش کم گذاشته براش

اما زنی ک خیانت کنه هیچ جوره قابل قبول نیس

حتی اگ مقصر شوهره باشه مث یکی از آشناهای ما ک آقاهه صب میزد بیرون ۱۲ شب برمیگشت خونه و کمترین اهمیتی ب زنش نمیداد،  زنش خیلی بچه‌سال بود خیانت کرد

همه لعنتش میکردن میگفتن مگه شوهرش بهش خرجی نمیداد!!

در حالی ک بنظرمن مقصر این خیانت خود مرده بود

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه عزیزمبرای آقایون بد نیسحتی توذهن خود ما هم ، خیانت خانم خیلی خیلی بدتره خیلیا هستن ک خیانت مرد رو ...

تو ذهن ما متاسفانه آره چه میشه کرد زن همیشه مطلوبتر بوده و تو این قضیه هم بیشتر حمله میشه بهش 

در هر صورت برای هیچ کس این کار توجیهی نداره