2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
گیلدا جان وزهرا جون واقعا نمی دونم چی میگم  حس خیلی بدیه منم تجربه اش داشتم امیدوارم خیلی زود ...

چرا عزیزم منم پنج سال قبل دو بار اول انتقالم منفی شد و انتقال سوم مثبت شدم اینبار با اولین انتقال مثبت شدم 

ازون دوبار ی بارش بتام رشدم کرد ولی همون شبش افت بتا دادم و پریود شدم 

آره دارو که مصرف میکنم ولی مشکلی ندارم خدا رو شکر مال من خیلی خفیفه.خیلی وقتها اصلا یادم می‌ره ازش.ا ...

اره برای منم خفیفه اما زیاد بهش فکر میکنم تاحالام دارو مصرف نکردم بابتش، شما چند سالتونه؟ این دفعه بیا مام برای اقدامات با امید و انرژی بیشتر ایشالا حتما نتیجه میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز اول پریود رفتم که سونو بشم و دارو های پانچر رو استفاده کنم سونو ک شدم گفت ۳ تا کیست داری ...

یا خدا چه عجله ای داشته دکترت .پس چطور بدون بیهوشی عمل شدی.بیحس کردن از نخاع؟

الهی توکل به تو 
اره برای منم خفیفه اما زیاد بهش فکر میکنم تاحالام دارو مصرف نکردم بابتش، شما چند سالتونه؟ این دفعه ب ...

بهت دارو نداده دکترت؟خدا رو شکر که خفیفه ولی اگر دارو داد مصرف کن.من ۳۸ از ۳۲ سالگی فهمیدم ۳۴ سالگی دارو شروع کرد

الهی توکل به تو 
دوستان اینجا کسی هست از شهر دیگه بره تهران یا مشهد و... برای آی وی اف  و نخواد کسی از خانواده ...

من کل خاندانم میدونن

ولی تهرانم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ماهییا جون شما دی اف ای همسرت چقدره؟ اولین بار هست ای وی اف میکنین؟ 

۳۲ هست اره اولین بار بود تست گرفتن چون اسپرمش مشکل داشت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
وای تو منی.منم استرس داشته باشم زیاد حرف می زنم.

باورش برای خودمم سخته هنوزم بهش فکر میکنم تعجب می‌کنم

وقتی پانچر شدم همون اول منو بیهوش کردن برعکس بیمارستان دولتی که زهر ترک کردن منو ببخشید مثل این زامبیا دستم رو یه جا بستن 

پاهامم یه جا بعد یه چیزی کردن توم شروع کرد به شستشو دادن جوون دادم اون روز بعدش تازه بیهوشم کردن

ولی اینبار ابن سینا بودم رو تخت ک رفتم بهش گفتم تورخدا اول بیهوشم کن من خیلی میترسم

پرستار با بد اخلاقی گفت پس میخوام چیکار کنم

امپول زد و بیهوش شدم.

عجیبه واسم تا از تخت اتاق عمل خواستن انتقالم بدن رو تخت دیگه بیدار شدم وحشتناک درد داشتم یه چیز میگم یه چیز میشنوی فقط گریه میکردم

آروم که شدم پرستار گفت وای عزیزم چقدر تو حرف میزدی مخ سر هممون رو خوردی 

من هیچی یادم نیست مگه میشه آدمی که بیهوشه حرف بزنه؟؟؟

ولی تو کل تایم بیهوشیم انگار داشتم خواب میدیدم خیلی حس عجیبی بود 

یعنی میگی ممکنه کامل بیهوش نشده بودم؟

تا تکونم دادن که منو ببرن اتاق ریکاوری بیدار شدم اینم برام عجیبه چطور میشه انقد سریع اثر بیهوشی از سرم بره؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️