2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045069 بازدید | 684424 پست
دوستان اینجا کسی هست از شهر دیگه بره تهران یا مشهد و... برای آی وی اف  و نخواد کسی از خانواده ...

من ایران نیستم ولی کلینیکی که باهاش کار میکنیم ۱.۵ ساعت بدون ترافیک فاصله ش هست از خونه، از محل مار اگه بریم یک ساعت. خانواده‌م هم نمیدونن و تنهاییم اینجا. اصلا ازون شهر بدم اومده هر بار یک ساعت میکوبیم میریم ازمایش میدیم فقط خبرهای بد بهمون میدن:)) سیکل رو قراره این ماه یا ماه بعد شروع کنیم

الهه جون عزیزم ازمایش روی بقایای سقط چیزی نشون نمیده

سقط ازمایش های خودش داره که قبل از باداری انجام میدن همون ایمنی،ژنتیک،انعقادی،بررسی کروموزم ها و

دی ای اف همسر واین قبیل ازمایش ها.من تمام این ازمایش ها انجام دادم.

دوست عزیز که امروز بی بی چک زدی ،بی بی چک واقعا بازی با اعصاب وروان هیچ چیز مثل خون معتبر نیست با اینحال زود زدی عزیزم روز دهم به بعد مجاز به استفاده از بی بی چک هستی.

من سر باداری های طبیعی ام تا حد امکان بی چک نمی زدم دیگه روز ازمایش می دیدم استرس دارم می رفتم ازمایش می دادم می اومدم خونه بی چک می زدم

ما این راه رفتیم خدای بزرگ برای هیچ خانمی این روزها رقم نزنه حالا نمی خوام تراژدی اش کنم ولی حقیقتا خیلی سخته

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از شهرمون 4ساعت میرفتم تهران.به کسی هم تا الان چیزی نگفتم.حتی مادر خودم.شب یا صب زود می‌رفتیم.برا ...

دقیقا همینطوره منم از چند جهت راحتترم که نگم به کسی .

ولی واقعا سخته منم راهم تا تهران ۴.۵ ساعته.ولی چاره ای نیست .ببخش میپرسم شما استان سمنان هستین؟

الهی توکل به تو 
الهه جون عزیزم ازمایش روی بقایای سقط چیزی نشون نمیده سقط ازمایش های خودش داره که قبل از باداری انجا ...

واقعا با اعصاب روانم بازی کردم ...🥹 چی بگم میسپارم به طبیعت وجودم و خدا اگر قسمت باشه من تلاشمو کردم...

نمی‌دونم اینجا چرا منفی میشد چرا تو مام باردار شدم خدارو شکر.

خدا رو شکرررر 

شما ذخیره تون خوب بود؟

آخه شنیدم مام کسانیکه ذخیره پایینه سریع میفرستن تخمک اهدایی.که آمار منفی زیاد نداشته باشن

الهی توکل به تو 
دقیقا همینطوره منم از چند جهت راحتترم که نگم به کسی . ولی واقعا سخته منم راهم تا تهران ۴.۵ ساعته.ول ...

منم ۴ ساعت رفت ۴ ساعت برکشت

صبح می رفتیم عصر بر می گشتیم

برای انتقتل شب قبل رفتیم که ۷ صبح مرکز باشیم.

خانواده من می دونستن میرم تهران ولی نمی دونن ای وی اف کزدم.

شادی صدام کنید
ان شالله خیره و بهترین ها پیش میاد براتون

قند عسل جان حال خودت چطوره؟ ببخش میپرسم چون خودم این مدت بخاطر استرس و داروهای هورمونی کمی گزگز دارم و اگر منفی بشم واقعا میترسم از هورمون استفاده کردن شما در حال حاظر دارو بابت اون موضوع استفاده میکنی؟ 

منم ۴ ساعت رفت ۴ ساعت برکشت صبح می رفتیم عصر بر می گشتیم برای انتقتل شب قبل رفتیم که ۷ صبح مرکز با ...

الهی چقدر سخت

هوووووف حالا نتیجه بگیریم اشکال نداره سختی هاشو به جون می‌خریم ارزش داره

الهی توکل به تو 
قند عسل جان حال خودت چطوره؟ ببخش میپرسم چون خودم این مدت بخاطر استرس و داروهای هورمونی کمی گزگز دارم ...

آره دارو که مصرف میکنم ولی مشکلی ندارم خدا رو شکر مال من خیلی خفیفه.خیلی وقتها اصلا یادم می‌ره ازش.اون هفته دکترم چون رفته پیش دکتر جدید رفتم و گفتم هر وقت پری میشم پام بیقرار میشه گفت ربطی به این نداره احتمالا آندومتریوز نداری؟گفتم نه نمیدونم ولی آدنومیوز دارم که یجورایی شبیه اینه

الهی توکل به تو 
الهی چقدر سخت هوووووف حالا نتیجه بگیریم اشکال نداره سختی هاشو به جون می‌خریم ارزش داره

روز انتقالم سخت تر بود با چه وضعیتی اومدم خونه

برای سونو هم رفتم همینطور

شادی صدام کنید
باتصورش هم وحشت کردم من بودم سیکل رو کنسل میکردم میرفتم عمل ماه بعد میرفتم دوباره

وای خودم داشتم میمردم از استرسش 

وقتی ام میترسم خیلی حرف میزنم 

دکتر و پرستارا ازم متنفر شده بودن انقد که حرف میزدم😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️