2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
عزیزم من چندسال شهرخودمون بودم بعد چندبار پانکچر و انتقال منفی پارسال این موقع رفتم مام تهران.با دکت ...

به سلامتی

چرا شهرتون منفی میشد

آخر مشکلتون یعنی تو مام پیدا شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم 😭😭😭😭بتام ۳ بود

وای عزیزم خیلی متاسفم الان دیدم 

لعنت بر بی بی چک حالم ازش بهم میخوره 

اسمش میاد تن ماها میلرزه

عزیزم انشالله دفعه بعد بگیم ناراحت نباش که الکی هست ولی خوب امیدوار باش زندگی بدون امید معنی نداره هر روز صبح خورشید طلوع میکنه  بازم بسته داری؟

منم همینطور دنیا سرم خراب شد

عزیزم گیلدا حان چند روزه میام تاپیک پیگیری احوالت، دیدم امروز ازمایش دادی و منفی شده. خیلی متاسفم… نمیدونم چی بگم این مسیر واقعا سخته ولی ما هم قوی هستیم. از پسش برمیای دختر قوی❤️❤️❤️حتما دفعات بعدی مثبت میشه❤️

عزیزم خیلی زود بی بی زدی  تازه اگه بلاست باشه شاید ده به بعد نشون بده بی بی چک استرس وارد میکن ...

راستش گفتم بزنم اگر نشون داد که امیدوار میشم اگرم نه که زود زدم اما خیلی خودمو باختم به امید خدا ایشالا شما حتما فردا مثبت میشی و ما رو هم خوشحالو امیدوار میکنی حتما خبر بده

بچه ها این آزمایش ژنتیک که بقایای جنین سقط شده رو میبری ازمایشگاه ، تا حالا کسی انجام داده ؟ به درد ...

حتما انجام بده. ضرری نداره. لاقل میدونی بچه سالم بوده یا نه. اگر سالم باشه، میری دنبال مسایل انعقادی ایمنی و اندومتریوز. اگرم نه، لاقل درخواست میکنی حتما جنین هارو قبل انتقال تست ژنتیک کنن که دیگه تجربه نکنی.

بنظرتون کسی که ،موفولوژی ۳ درصد،و سرعت زیر۲۰درصد، و دی اف آی ۴۷،هست امکان بارداری به روش طبیعی هست؟ی ...

عزیزم من از نظر پزشکی نمیدونم ولی همسر من ۳۸ درصد بود با مورفو ۱ درصد و موتیلیتی ۴۰، تعداد خیلی زیاد ۳۰۰میلیون متحرک فکر کنم، دوبار باردار شدم و سقط شد. دکترم گفت دی اف ای بالا احتمال سقط رو خیلی بالا میبره. 

اره گلم شیاف استفاده میکردم گفتم ک هر شب شیاف پروژسترون

گیلدا جان نمیگم ناراحت نباش چون خودمم امروز با یه بی بی منفی خیلی بهم ریختم اما هم به تو هم خودم و هم دوستای دیگمون میگم قوی باشیم با جا زدن هیچی درست نمیشه اما با امیدوار بودنو تو مسیر درست قدم برداشتن و حل کردن موانع قطعا ما هم نتیجه میگیریم

سلام عزیزم خوبی؟به نطر من برو. مشکلی باشه برطرف میشه، نباشه هم خیالت راحت میشه

سلام فاطمه جان خوبی اره توکل بخدا اینماه وسعمون نمیرسه اما برا چکاب میرم حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

گیلدا جان وزهرا جون واقعا نمی دونم چی میگم 

حس خیلی بدیه منم تجربه اش داشتم

امیدوارم خیلی زوددلتون شاد شه

بهارک جون من نمی دونستم شما هم تجربه انتقال منفی داشتید

خدای بزرگ دخترتون وتو دلی تون براتون حفظ کنه

پانچر بدون بیهوشی به نظرم خیلی سخته

شادی صدام کنید
دوستان اینجا کسی هست از شهر دیگه بره تهران یا مشهد و... برای آی وی اف  و نخواد کسی از خانواده ...

من از شهرمون 4ساعت میرفتم تهران.به کسی هم تا الان چیزی نگفتم.حتی مادر خودم.شب یا صب زود می‌رفتیم.برای عصر برمی گشتیم.کلا نظرم اینه تو این راه کسی مشکلت نفهمه اعصابت راحتره.