2777
2789
عنوان

امتحان آیین نامه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
به نظر من تنها چیزی ک توی شهری مهمه اینه ک نشون ندی چقد استرس داریباید ظاهرو حفظ کنیمن پاهام میلرزید ...

میگن یه دونه پروپرانول خیلی جوابه میخوام بخورم که استرسمو کم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدید

ببین برگه سوالارو که میدن بهتون

رو گزینه ها نفرات سری قبلی علامت زدن

ب اونا اعتماد نکن که لزوما جواب درست باشن

البته ۷ سال پیش اینجوری بود نمیدونم هنوزم از اون برگه ها میدن یا نه

سخت ک هست ولی فقط آرامشت پشت فرمون مهمهچون افسر کاملا میفهمه و ممکنه ردت کنهیه نیم ساعت قبل یه قرص پ ...

اره اتفاقا میخوام بخورم . من همه رو بلدم اما خیلی استرس دارم

ببین برگه سوالارو که میدن بهتونرو گزینه ها نفرات سری قبلی علامت زدنب اونا اعتماد نکن که لزوما جواب د ...

فک نکنم الان اینجور باشه چون همچین چیزی از کسایی که جدیدا گواهینامه گرفتن نشنیدم

بخاطر یه موضوعی واسم خیلی مهمه که با بار اول قبول بشم وگرنه که همه اولو آخرش قبول میشن.عزیزدلم ان شا ...

آیین نامه رو بار اول با نمره کامل قبول شدم.. سرهنگ تهجب کرده بود... شهری هم بار اول قبول شدم. ولی هنوز ماشین ندارم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
آیین نامه رو بار اول با نمره کامل قبول شدم.. سرهنگ تهجب کرده بود... شهری هم بار اول قبول شدم. ولی هن ...

میشه بگید شهری چطور بود؟

گلم ان شاالله به زودی ماشین میخری 

میشه بگید شهری چطور بود؟گلم ان شاالله به زودی ماشین میخری

سوار شدیم همه اون چیزایی که مربیم باهام تمرین کرده بود رو با خونسردی کامل انجام دادم،مخصوصا پارک دوبل،، البته حجابم رو کامل رعایت کردم مقنعه پوشیدم لباسمم معقول بود بخاطر همین خیلی احترامم کردن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
چقدر طول کشید تا به آزمون آیین نامه رسیدید ؟

۱۲ جلسه کلاس تعلیم رانندگی رفتم بعد که کلاسام تموم شد مسئول اونجا اقواممونه گفت هرتاریخی که خودت بگی امتحانت رو بزارم منم گفتم اول هفته آینده خوبه

ینی پوشش خیلی اثر داره؟

تو شهر ما که اینطور بود ولی بین اون همه زنو دختر فقط من پوشیده بودم همه هم رد شدن.. کلا بقیه دخترا رو سرسنگین بود باهاشون ولی بامن با احترام رفتار میکرد... شهرای بزرگ رو نمیدونم عرف چیه ولی برا ما اینطوری بود.