2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه ها قضیه جنین سه روزه و پنج روزه رو برام توضیح میدید

وقتی جنین سه روزه هست ، یعنی سلول هاش از روز سوم شروع کردن به افت؟ 

اگر نه ، پس چرا نمیزارن پنج روزه بشه؟

اگر آره ، خوب این که شروع کرده به افت خوب معلومه درصد گرفتنش میاد پایین

چرا جنین چهار روزه نداریم، همش یا سه روزه یا پنج روز؟؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم یکبار انتقال دادم منفی شدم

انشاالله که دفعه بعد نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها قضیه جنین سه روزه و پنج روزه رو برام توضیح میدید وقتی جنین سه روزه هست ، یعنی سلول هاش از رو ...

نه هرچی سن جنین بره بالاتر تعداد سلول ها بیشتر میشه 

ببین جنین شناس با توجه به کیفیت جنین میزاره که بلاست بشه (یا همون پنج روزه )

بعضی از مراکز فقط جنین بلاست انتقال میدن ولی بعضی از مراکز هم نظرشون بر اینه که شاید جنین داخل محیط آزمایشگاه نتونه رشد کنه ولی داخل رحم امکان رشد داشته باشه به خاطر همین سه روزه انتقال میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خخخ‌تهوع که نداری😂🤣🤣 ایشالا به واقعیت برات تبدیل میشه گلم ولی یوقتایی اینقدر ناامید میشم که میگ ...

نه والا تهوع ندارم اتفاقا اشتهامم زیاده ولی کنترل 😁😂 

ممنون عزیزم انشاءالله برا هممون به واقعیت تبدیل بشه

من اطلاع دقیقی ندارم ولی اگه از لحاظ هزینه مشگلی ندارید ظاهرا میلاد خیلی بهتره  پارسال شوهرم م ...

اصلا شرایط برای هزینه اش رو نداریم، سوال کردم گفتن بین 35تا 50میلیون باید برا میلاد داشته باشیم. البته برای تخمک اهدایی .ولی خدا کنه این عمل پانکچرم جواب بده چون بجز بحث کنار اومدن با اهداییش واقعا شرایط مالیش رو نداریم.

تشکر آستاره جان

امشب آمپول های اخرم هم زدم ، اچ سی جی و تریپتورلین

پسفردا پانکچره

سر سرنگ کند شده بود میخواستم دوپودر و یک آب رو قاطی کنم هوای داخل آمپولا اذیت میکرد چند بار سوزنه رو داخل شیشه ها کردم و دیگه سرش رو عوض نکردم

همسرم خواست آمپول رو عضلانی بهم بزنه انقدر جیییییییییغ زدم فکر کنم همه همسایه هامون فهمیدن ما داریم آمپول hcg میزنیم ، بعد کلی جیغ همسرم آمپوله رو اورده جلوم میگه هنوز وارد نشده

من دوباره کلی جیغ زدم خیلی خنده دار بود ، دست همسرم آنچنان میلرزیییییییید 😂😂

حالا من خندم گرفته بود مگه ول میشد ، اینجا هم گفته بودن که باید سریع آمپولا رو بزنید.

سر جدید زدم به سرنگه ،اوکی شد قضیه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
عزیزم من هنوز مراحل  ivf شروع نکردم  ولی dfi همسرم ۲۲ بود که دکتر گفت باید ۱۵ باشه . همسر ...

سلام عزیزم من شنیدم واسه بارداری طبیعی dfi باید زیر ۱۵ باشه و واسه ivf زیر ۳۰ باید باشه ،مال شما ۲۲ هست واسه ivf فکر میکنم خوب باشه

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
دقیقا مثل من من پریودام نامنظمه،همش میرفتم بدون آزمایش،آمپول میزدم تا پریود بشم،اینبار الکی رفتم آز ...

😅😅انشاءالله که هرچه زودتر همهمون مثبت میشیم واقعا حسشو میگیریم

تشکر آستاره جان امشب آمپول های اخرم هم زدم ، اچ سی جی و تریپتورلین پسفردا پانکچره سر سرنگ کند شده ...

به سلامتی عزیزم. انشالله که کلی تخمک خوب و جنین تپل برات تشکیل میشه 

آره برا منم پیش اومده که سر سرنگ کند شده .خیلی بد دردیه 

واای اینجور که تعریف کردی منم خندم گرفت😂 ببخش ترو خدا

سلام عزیزم من شنیدم واسه بارداری طبیعی dfi باید زیر ۱۵ باشه و واسه ivf زیر ۳۰ باید باشه ،مال شما ۲۲ ...

واقعا ؟ ولی دکتر گفت برای کار ما باید  ۱۵ باشه .

کاش همسرم عمل نمیکرد همه چیزش بدتر شده ۳ ماه بعد از عمل آزمایش اسپرم داده شایدم زود آزمایش داده نمیدونم

به سلامتی عزیزم. انشالله که کلی تخمک خوب و جنین تپل برات تشکیل میشه  آره برا منم پیش اومده که ...

کلا خندم به خاطر لرزیدن دست همسرم بود ، آنچنان میلرزیداااا انگار قتل انجام داده، 😂🤣😅 هی میگفت چرا نمیره تو چرا نمیره تو

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟