2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
میدونم عزیزم ،چرا ندونم ، انشالله به زودی دامنت سبز میشه  قبلا هم انتقال داشتی ؟ بازم جنین دار ...

بار سومم بود اره ۵ تا جنین دیگه دارم دکترم برام آزمایش ژنتیک نوشته ماه دیگه هم هیسترو بشم بعد انتقال بدم خیلی امید داشتم اینبار میشه خیلی داغون شدم به زود خودمو جمع و جور کردم اصلا باورم نمیشد

اخه ازمایش خون الان زوده پنجشبه نوشته ولی دیگه چهارشنبه صبح میرم میدم ببخشید تروخدا ناراحتتون کردم ا ...

فدات عزیزم منظورم اینکه که هرکاری کنی همه ما اینجا باهات همزاد پنداری میکنیم. هر طور خودت میدونی گلم ولی عزیزم همینطور که بی بی رو زودتر زدی ازمایشم میتونی زودتر بری بدی اینطوری نیست که دکتر نوشته 5شنبه حتما باید همون روز بری بدی چون بی بی چکت خداروشکر مثبت در اومده ، من بخاطر این میگم که اول خیال خودت بعد همه مارو راحت کنی و استرس دیگه نداشته باشی. استرس هر روز بی بی چک زدن که بدتر گلم. تو بارداری استرس داشتن خوب نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم باهمین نقشینه ادامه بدم یا برم پبش تهرانی تعریف اونم زیاد میکنن 

نمیدونم والا منم نمیدونم دوره بعدیو چیکار کنم برم پیش تهرانی یا همون نقشینه.جفتشونو میگن خوبه. من رو پیشنهاد دادن تخمک اهدایی بگیرم. نقشینه انجام نمیده گفتن تهرانی انجام میده و یا باید برم میلاد یا مشتاق.بهشتی اهدایی انجام نمیدن

عزیزم من ۶ هفته یهویی بصورت اتفاقی خونریزی کردم عذر میخوام مثل ادرار بود که رفتم دکتر سونو کرد یه جن ...

چه روزایی بدی گذروندی چیکاجان ، خداروشکر که اون روزها گذشت و الان میتونی راحت بغلشون کنی. خدا برات حفظشون کنه .

نگران همینم دیگه،اینکه فقط تا سه تا قرص یک شب در میونم و بعدش قطع میکنم اصلا دوشب در میون ندارم

نکران نباش عزیزم دکتری که برات انتقال مثبت انجام داده حتما کارش بلده پس به دستورات دارویی اش اعتماد کن

شادی صدام کنید
مرسی عزیزم خدا گل پسرا تو هم حفظ کنه من اون موقع ویار داشتم همش بالا میوردم بعدش هم میل نداشتم  ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

میگم شما سرکلاژ کردی ؟ 

من دکترم دیروز گفت دهانه رحمت مرزه بهتره سرکلاژ بشی امروز رفتم سرکلاژ کردم 

میشه از مراقبت های بعدش بگی لکه بینی تا چن روز طبیعیه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه اصلا این اشتباه نکن منم دوبار مام انتقال منفی داشتم ولی بنظرم خیلی بهتر از نیکان هست

الان بارداری؟اگه باردارید میشه بگی با ای وی اف سوم باردار شدی یا طبیعی؟با کدوم دکتر مثبت شدی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها من انقدر فکر کردم مغزم داره منفجر میشه کاش می شد مغزم خاموش کنم اینجوری تا آخر باداری هیچی از اعصاب وروانم نمی مونه.

ارزو می کنم تمام خانم ها به سلامت این دوره پشت سر بذارند.

شادی صدام کنید
سلام بانوجان من بیشتر خواننده هستم اینجا😁 ولی با مثبت شدن هرنفر اینجا انگار خودم مثبت میشم انشاال ...

😂😂😂😂😁😁عین من .والا منم از بس اینجام و خداروشکر مثبت و باردار میبینم حس بارداری گرفتتم و همش میگم نکنه منم باردارم حالا دوهفته مونده تا پریود بشم 😅😅 میگم نکنه از ماه قبل باردارم و خونریزی پریودیم هماتومی چیزی بوده . یعنی  اینقدر جو منو گرفته هااا 😂😂😂

فدات عزیزم منظورم اینکه که هرکاری کنی همه ما اینجا باهات همزاد پنداری میکنیم. هر طور خودت میدونی گلم ...

کاملا حرف تون درسته وقتی بی بی چک مثبت ازمایش خونم مثبت 

شادی صدام کنید
بار سومم بود اره ۵ تا جنین دیگه دارم دکترم برام آزمایش ژنتیک نوشته ماه دیگه هم هیسترو بشم بعد انتقال ...

بازم خدارو شکر جنین داری گلم ، ناامید نباش انشالله اینبار کامل بررسی میشی و نتیجه مثبت میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂😂😂😂😁😁عین من .والا منم از بس اینجام و خداروشکر مثبت و باردار میبینم حس بارداری گرفتتم و همش می ...

خخخ‌تهوع که نداری😂🤣🤣

ایشالا به واقعیت برات تبدیل میشه گلم

ولی یوقتایی اینقدر ناامید میشم که میگم انگار باید به کلی قید مادرشدن بزنم ولی خب اینجا میام انرژی مثبت میگیرم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
نمیدونم والا منم نمیدونم دوره بعدیو چیکار کنم برم پیش تهرانی یا همون نقشینه.جفتشونو میگن خوبه. من رو ...

من اطلاع دقیقی ندارم ولی اگه از لحاظ هزینه مشگلی ندارید ظاهرا میلاد خیلی بهتره 

پارسال شوهرم میرفت پیش همایون عباسی بعد یه سری بهمون گفت برید میلاد برا میکرو 

بااینکه خودش تو مشتاق کارمیکنه‌اینو گفت😐

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶