2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
😂😂😂😂😁😁عین من .والا منم از بس اینجام و خداروشکر مثبت و باردار میبینم حس بارداری گرفتتم و همش می ...

دقیقا مثل من

من پریودام نامنظمه،همش میرفتم بدون آزمایش،آمپول میزدم تا پریود بشم،اینبار الکی رفتم آزمایش صبح،(صبح خواستم براتون بنویسم بخندیم روم نشد😬)اگر منفی بود برم سونو واژینال و آمپول،کلا اینجا حس بارداری میده به هممون،انشااله همه انتقالا مثبت بشه بخدا منم با مثبت شدن هرکدومتون حس خوب و امید میاد تو دلم و خوشحال میشم 

بچه ها من انقدر فکر کردم مغزم داره منفجر میشه کاش می شد مغزم خاموش کنم اینجوری تا آخر باداری هیچی از ...

وایییی نگووو. من کارم شده فکر کردن. اینقدر زمان برام طولانی می گذره که نگووو😥. اگه خدای نکرده برای کسی اتفاقی بیفته سریع همزاد پنداری می کنم. 😥😥

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بخدا نمیدونن که هر کدوم از این جنینا پدر ما در اومده تا تشکیل شده من از بیمارستان بهمن بردم بیم ...

بهمن و نیکان برا کجاس؟کدوم شهر بعد چندتا بردی چرا همونجایی ک جنینا فریز شدن انجام ندادی؟

فدات عزیزم منظورم اینکه که هرکاری کنی همه ما اینجا باهات همزاد پنداری میکنیم. هر طور خودت میدونی گلم ...

فدات بشم از این همه انرژی های مثبتتون امروز بی بی نزدم دیگه این همه موندم یه فرداهم میمونم چهارشنبه صبح میدم انشالله ک خیره 

گیلدا جان ما دوست داریم بی بی چک هروز بزن عکس بذار 😍

اوخ فدات بشم 😂فردا میزنم یه دونه دیگه دارم به عشق تو

ایشاالله همه عکس بی بی چک مثبت بذارن ما کیف کنیم خستگیای دکتر رفتن از تنمون بره

نمیدونم والا منم نمیدونم دوره بعدیو چیکار کنم برم پیش تهرانی یا همون نقشینه.جفتشونو میگن خوبه. من رو ...

مگه خودتون تخمکاتون کیفیت ندارن ک بهت گفتن اهدایی مشتاق ومیلاد خیلی گرونن