2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نه مامان‌ خانم‌ چیزی نمیشه یکم تمرین کن که باید از چندوقت دیگه مثل ربات با چندین دست کار کنی 😂 ...

عزیزم حرف بزن بیا اینجا هرچی دلت خواست غر بزن بهمون بگو ، اینجا رو درست کردن برا همین چیزا گلم. خدا توان و قوت بهت بده مامان خانمی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا خندم به خاطر لرزیدن دست همسرم بود ، آنچنان میلرزیداااا انگار قتل انجام داده، 😂🤣😅 هی میگ ...

خوب بی چاره نمیدونست 😂

حالا این شد تجربه برای دفعات بعدی که سر سوزن رو عوض کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره من خیلی جاها خوندم زیر ۳۰ باشه خوبه واسه ivf, 

ممنونم عزیزم به نظر شما الان ممکنه dfi هم تغییر کرده باشه؟؟قبل از عمل واریکوسل ۲۲ بود بعد از عمل آزمایشه dfi نداده همسرم،فقط آزمایش اسپرم داده که بدتر شده بود

ممنونم عزیزم به نظر شما الان ممکنه dfi هم تغییر کرده باشه؟؟قبل از عمل واریکوسل ۲۲ بود بعد از عمل آزم ...

کاش قبل از اینکه وارد سیکل بشی ازمایش dfi شوهرت میداد که درمورد جنینهات خیالت راحت تر باشه، مثل من نشی که الان بعد از دوبار تخمک کشی تازه دکترا یادشون افتاده ازمون ازمایش dfi بگیرن، 

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  

مامانا و خانوما

من ۵۰ روزه سز شدم

لک قطع شده

ولی ترشح آب مانندی ازم میریزه بیرون

و خیس میشم

روی لباس زیر زرد رنگه

و اینکه صابون میخوره به دهانه و.اژ.ن  سوزش داره

گاهی هم موقع ادرار سوزش داره

چیکار کنم؟

تا حد امکان مطب نروم.

😉

حتما ،شما ازمایش انعقاد هم دادین؟

دکترم واسم‌نوشته ولی بخاطر سرماخوردم و قرص  انتی بیوتیک مصرف میکنم هنوز نرفتم انجام بدم 

من واسه انتقال چهارمم رفتم این ماه رفتم دکتر که دکترم‌گفت اول باید دلیل منفی شدنات مشخص بشه که واسم ازمایش کاریوتایپ و ایمنی و dfi نوشت ولی فعلا فقط کاریوتایپ انجام دادیم، هزینه ها هم که خیلی زیاده

دکترم واسم‌نوشته ولی بخاطر سرماخوردم و قرص  انتی بیوتیک مصرف میکنم هنوز نرفتم انجام بدم&nb ...

کاریوتایپ برای چی هستش عزیزم؟ 

هزینه کاریوتایپ و انعقاد رو میدونید ؟

من شنیدم رحم هم خراش بدن بهتر میگیره و مثبت میشه شما این کارو کرده بودین؟

کاریوتایپ برای چی هستش عزیزم؟  هزینه کاریوتایپ و انعقاد رو میدونید ؟ من شنیدم رحم هم خراش بدن ...

کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست که واسه من و همسرم نوشت که کروموزم هارو بررسی میکنن و جوابش حدود یک‌ماه طول میکشه که اماده بشه و هزینه هر نفر ۱،۳۰۰ 

هزینه ایمنی و انعقادی بستگی داره به تعداد ازمایشهایی که دکتر نوشته که واسه من گفتم میشه حدود ۷۰۰

بله منم شنیدم خراش رحم هم خوبه ولی من تاحالا انجام ندادم فقط انتقال دومم prp کردم

کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست که واسه من و همسرم نوشت که کروموزم هارو بررسی میکنن و جوابش حدود یک‌ماه ط ...

اوکی عزیزم ممنونم🌹

به نظرم به دکترتون بگید براتون خراش بده ،انشاالله که جواب مثبت میگیرید و با خبرش خوشحالمون میکنید😍

اوکی عزیزم ممنونم🌹 به نظرم به دکترتون بگید براتون خراش بده ،انشاالله که جواب مثبت میگیرید و با خبر ...

اره حتما، فدات شم عزیزم ممنونم انشاالله همچنین شما😍😍🌹🌹