2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
مبارکت باشه عزیز دلم، برو ی ازمایش خون بده اینقدر خودتو اذیت نکن ، استرس بدترین چیزه، من روز 10بی بی ...

عزیزم شما هم بهشتی پیش نقشینه انتقال دادید؟ 

امارش چطوره؟ منم منفی شدم پیشش

مرکز واسه ۹ هفته‌ام دوباره سونو نوشته و گفته بعدش برم واسه تشکیل پرونده پیش دکتر زنان یه فکر افتاده ...

برا چی این فکرای بیخود توسرته عزیزم، همه رو بریز دور . مرکز میخواد تا روزای حساس حواسشون بهت باشه نگران هیچی نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌گلم خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی بله خیلی شنیدم که میگن سینال اف تاثیر انچنانی نداره ای ...

اون پودر بهت نساخته حتما اوابوست بخور ماپلی کیستیکا متاسفانه کیفیت تخمکمون پایینه باید کاری کنیم بالا بره انشالله این بار بهترین نتیجه رو بگیری 

سلام ببخشید دکترتون کی بوده ابن سینا که ازش راضی نیستی؟

عزیزم من انصاری پور بودم اولاش خییییلی خوب بود اما بعدش سرش خیلی شلوغ بود داروهامو یادش میرفت خودم سرخود میخوردم توی سه بار انتقالم یه بار روششو تغیر نمیداد با اینکه بهش میگفتم ولی خیلیام ازش راضی بودن ونتیجه گرفتن

اون پودر بهت نساخته حتما اوابوست بخور ماپلی کیستیکا متاسفانه کیفیت تخمکمون پایینه باید کاری کنیم بال ...

چشم عزیزم حتما میگیرم میخورم خیلی ممنون از راهنماییتون ❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم شما هم بهشتی پیش نقشینه انتقال دادید؟  امارش چطوره؟ منم منفی شدم پیشش

بله زهرا جون اولین رو پیش تهرانی که مثبت شدم و سقط شد دلیلشم گفتن کیفیت پایین تخمک، دوم و سومم پیش نقشینه. والا خودم که مثبت نشدم ولی تعریفشو زیاد میشنیدم که مثبتیش زیاده، ولی درکل اگر رفته باشین بهشتی میبینین که همیشه چندتا دکتر هستن و فقط عمل پانکچر و انتقالش با دکتر اصلی هست. دارو هارو همون تیم پزشکی میدن فقط اگر موردی باشه تلفنی ازشون سوال میکنن.

چیکا جان خونریزی که میگی داشتی به چه صورت بود؟ اگر هماتوم نبود پس دلیلش چی بود؟ از هفته و روز چند تا ...

عزیزم من ۶ هفته یهویی بصورت اتفاقی خونریزی کردم عذر میخوام مثل ادرار بود که رفتم دکتر سونو کرد یه جنیم قلب داشت یه جنیم قلب نداشت و کوچیکتر بود که دکترم گفت هماتوم نداری احتمالا اون یکی داره سقط میشه خونریزیت بخاطر همونه. دوباره ۸ هفته و دوروز رفتم سونو بیرون که ببینم اوضاع چطوره که گفتش هردو قلب دارن تا حدود ۱۰ هفته لکه بینی داشتم ۱۱ هفته و دوروز ان تی دادم دوروز بعدش سرکلاژ شدم دوباره یک هفته دفع لخته ریز داشتم 

خداياشكرت....❤️ 
بله زهرا جون اولین رو پیش تهرانی که مثبت شدم و سقط شد دلیلشم گفتن کیفیت پایین تخمک، دوم و سومم پیش ن ...

اره منم پیشش میرم ای یو ای مشتاق انجام دادم ای وی اف نقشینه ولی منفی شدم نمیدونم چرا خسته شدم بس امپول باید بزنم دیگه جنینم ندارم 

اره منم پیشش میرم ای یو ای مشتاق انجام دادم ای وی اف نقشینه ولی منفی شدم نمیدونم چرا خسته شدم بس امپ ...

نمیدونم باهمین نقشینه ادامه بدم یا برم پبش تهرانی تعریف اونم زیاد میکنن 

عزیزم من انصاری پور بودم اولاش خییییلی خوب بود اما بعدش سرش خیلی شلوغ بود داروهامو یادش میرفت خودم س ...

اهان ممنون، منم اونجا میرم گفتم ازت بپرسم انشالله نتیجه بگیری این بار

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اخی عزیزم 😥 هفتت هم بالا هست . قلبش مگه تشکیل نشده ؟ یعنی جنین رشد نکرده ؟ اگه قلبش میزنه نمیشه صبر ...

عزیزم اصلا جنین و جفت و کیسه زرده هیچی تشکیل نشده ساک حاملگی خالیه خالیه ، تیتر بتا هم مرتب داره میاد پایین متاسفانه . هیچ راهی دیگه نداره

عزیزم اصلا جنین و جفت و کیسه زرده هیچی تشکیل نشده ساک حاملگی خالیه خالیه ، تیتر بتا هم مرتب داره میا ...

اگه اینجوره بتا هم میاد پایین دیگه نیاز به دارو نیس همون داروهدت قط کردی دفع میشه😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نمیدونم باهمین نقشینه ادامه بدم یا برم پبش تهرانی تعریف اونم زیاد میکنن 

سلام خانمی منم بهشتی پیش نقشینه دوتا انتقال منفی داشتم ولی خب الان بهم میگن به خاطر کیستت بوده فعلا دارم برا کیستم میرم پیش دکتر تابعدبرم براانتقال

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

دکتر من شه بخش ابن سینا بودن  دکتر خوبیه 

من Tpoبالا بود ۱۳۰۰ بود

بهم روزی دوتا هپارین داده

روزی دوتا قرص هیدروکسی کلروکین   پردونیزول نداد چون قندم کمی بالابود گفتن قندروبیشتر میکنه 

روزی یه دونه اسپرین 

یک روز درمیان د ۳

دوتاجنین بلاست 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁