2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
خانما کا کلینیک مام انتقال داشتن؟انتقال چندم مثبت شدید ؟,من دوبار انتقال با علیرضایی یکبار منفی یکبا ...

من مام بودم با تمیزی.بار اول.البته دوبار قبلاً شهر خودمون منفی شدم

چرا همونجا نمیری؟بنظرم چون دفعه قبل مثبت شدی بدنت آمادگی داره پیدا میکنه.انشاله که خیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ما خوبیم عزیزم شما چطورید دلم تنگ شده بود براتون ولی مگه میشه گوشی دست گرفت دیگه😢😢 آخی یادته ...

عزيززززز دل من عاره الان دغدغه همسرم اينه شبيه علي ميشه يااااانه😂واي من روزاي اول علي كپ باباش بود الان باز بعضيااا ميگن تركيبي بعضيام ميگن باباشه😅خوبن خدارووووشكر؟الان تازه٥٣ روزش شده خداحافظش باشه ان شالله ❤️💜

اره دیگه سعی میکنم چیزای اضافه که میخورم حذف کنم عزیزم شما شبا چطور میخابی همش به پهلو؟ شما کلا استر ...

اره الان همش ب پهلو اما خوب شما الان مهم نیس چجوری بخوابی تا بیست هفتگی ولی بخواب ب پهلو عادت کن

من استرادیول روزی سه تا داشتم بعد کردن دوتا بعدم دوازده هفته قطع کردن 

الانم پرولوتون میزنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها بنظرتون سرفه یاعطسه مثلا سه چهار بار در روز باعث منفی شدن میشه

به همه گفتم به توام میگم ، اونایی که بعد انتقال هی عطسه میکنن به احتمال زیاد‌مثبت میشن ، انشالله توام‌مثبت میشی 😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شما ویتامین دی تون چطور بود؟ البته من الان نمیخام انتقال بدم میخام تخمک کشی کنم بنظرت رو کیفیت تخم ...

ویتامین د روی کیفیت تخمک‌تاثیر میذاره ، حتی روی اسپرم هم‌تاثیر میذاره ،قبل از پانکچر بخور حتما

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزيززززز دل من عاره الان دغدغه همسرم اينه شبيه علي ميشه يااااانه😂واي من روزاي اول علي كپ باباش بود ...

عزیزم سه تا کوچولو شیطون شبیه هم،😁😁خدا واست نگهشون داره.

آره تو اولین نفر بودی من متوجه نشده بودم جای تو هعی ترسو رو قربون صدقش رفته بودم 😂ولی همتون بهم انر ...

گلیدا جون دیگه واقعا مبارک باشه کشتیمون دختر😅 انشالله ۹ ماه به سلامت بگذره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام خانوما خوبین من چند تا سوال داشتم ازتون اینجارو تازه پیدا کردم 

من خودم پلی کیستیک هستم و شوهرمم اسپرمش فقط دو درصده یعنی ۹۸ درصد مرده اس 

ماه پیش رفتم تو سیکل ای وی اف ، آمپول سینال اف و یه آمپول دیگه که اسمش یادم نیست ولی عضلانی بود هر روز زدم روز هشتم و نهم و دهم هم بازم سینال و همون آمپول به اضافه آمپول ستروتاید ، توی سونو هام دکتر میگفت وضعیت تخمدانت خیلی عالیه نگفت کلا چند تا فولیکول دارم ولی گفت خوبه ، ولی روز پانکچر فقط ۳ تا تخمک شد که دوتا نارس بود فقط یه تخمک شد که اونم یه جنین شد ولی من گفتم نمیخوام با یه جنین انتقال بدم برام فریزش کردن 

حالا سوالم اینه چرا اونجوری شد تخمکام کم دراومد دلیلش چی میتونه باشه خیلی اذیت شدم توی اون ده روز و در آخرم فقط یه جنین😔

بعد این ماهم رفتم دکترم سونو کرد وگفت تخمدان هات عالی آن چرا باید تخمکت کم درمیومد اینبار روش طولانی رو بریم ایشالا جواب بده برام ال دی و اسپرین و فولیک اسید نوشت گفت ۱۸ روز دیگه بیا سونو ،میشه بگین این روش طولانی چجوریه؟

و اینکه برای افزایش کیفیت و تعداد تخمک چیکار باید بکنم از امروز رازیانه دم میکنم و اینجا دیدم نوشتین دم نوش سیاهدانه هم خوبه دیگه چیکارا بکنم ؟

خیلی ببخشید طولانی شد ولی واقعا به کمک نیاز دارم ممنون میشم بهم جواب بدین ❤️❤️❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
سلام خانوما خوبین من چند تا سوال داشتم ازتون اینجارو تازه پیدا کردم  من خودم پلی کیستیک هستم و ...

سلام عزیزم.دکترت کیه ؟  کدوم مرکز میری؟معمولا پلی کیست ها اینطورین تعداد بالای فولیکول و تخمک ولی تعداد جنین کم.بنظرم قبل اینکه دوباره بری تو سیکل پلی کیستیک درمان کن.