2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم.دکترت کیه ؟  کدوم مرکز میری؟معمولا پلی کیست ها اینطورین تعداد بالای فولیکول و تخمک و ...

عزیزم من تبریز هستم پیش دکتر عبدالهی فرد میرم تو بیمارستان خصوصی شمس ، فولیکول اوایل خوب بود بعد نزدیک پانکچر نمی‌دونم چی شد روز عمل فقط سه تا تخمک بود که یکی فقط سالم بود ، عزیزم من دوساله دارم متفورمین میخورم و اینکه دکترم گفت ای وی اف برای خانومایی مثل شماس که تنبلی دارن نگفت باید اول درمان بشی بعد ای وی اف کنی ،والا منم موندم 😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تبریز هستم پیش دکتر عبدالهی فرد میرم تو بیمارستان خصوصی شمس ، فولیکول اوایل خوب بود بعد نزد ...

ببین عزیزم اگه امکانش داری بنظرم برو تهران جایی که تخصصشون فقط آی وی اف.وقت و هزینه وسلامتیت الکی نذار.مراکزی مثه رویان و مام ابن سینا و..باز تحقیق کن بعد برو دنبالش.

عزیزم من تبریز هستم پیش دکتر عبدالهی فرد میرم تو بیمارستان خصوصی شمس ، فولیکول اوایل خوب بود بعد نزد ...

سلام عزیزم اتفاقی الان پیامتو دیدم منم پلی کیستیکم ولی اول از همه به مرکزتو جنین شناست مربوطه بعدش به نظرم امپول سینال برایه منم جواب نداد اصلا با سینال بالای ۱۵ فولیکول اخر ۸تاتخمک دوتا جنین ناقص خارجی خیلی بهتر بعدش ما پلی کیستییکا تخمکمون کیفیت نداره از دوماه تا ۴۰ روز قبلش اووابوست یا پودر اینوفولیک هرروز بخور کیوتنم بخور به شوهرتم حتما تقویتی از دکترش بگیرو بده کیفیت تخمک واسپرم خیللللی رو ی تشکیل شدن جنین تاثیر داره از منم میشونی این رازیانه اینا هورمونارو به هم میزنه من خودم اصلا گیاهی نخوردم فقط دارو خوردم امیدوارم برات مفید باشه پیادهرویم یادت نره خواهشا سیکلتم بلنده ۴۰ روزه 

عزیزم تنبلی تخمدان هیچ درمانی نداره فقط با ورزش قرص سالم خوری کنترل میشه اما درمان نمیشه. موضوع بعدی تبحر دکترت هستش که بتونه با دارو تعداد تخمکاتو کنترل کنه برای روز پانکچر. پس در قدم اول در مورد دکترت تجدید نظر کن. 

خداياشكرت....❤️ 

و خواهشی که ازت دارم دارو گیاهی مصرف نکن ممکنه یه هورمونی رو درست کنه یکی دیگه رو نابود کنه. دکتر کاربلد پیدا کن

خداياشكرت....❤️ 
سلام پروانه قشنگم قربونت تو خوبی؟ اره واقعا یادش بخیر

مرسی عزیزم خوبیم میگذره دیگه در حال کاهش وزنم به امید خدا بعد عید بیوفتم دنبال درمان این بار میخوام برم مام امیدوارم تصمیم اشتباه نباشه یه دلمم میگه دکترمو عوض کنم همون ابن سینا برم نمیدونم موندم سر دوراهی

مرسی عزیزم خوبیم میگذره دیگه در حال کاهش وزنم به امید خدا بعد عید بیوفتم دنبال درمان این بار میخوام ...

بهترین کارو میکنی کاهش وزن کلی تو این پروسه بهت کمک میکنه الهی که بهترین نتیجه رو بگیری😍والله من اصلا از مراکز خبر ندارم باز با بچه ها مشورت کن قربونت برم انشالله بهترینو انتخاب میکنی😘

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون خوبی عزیزم شماهم دوقلو بارداری ؟ چند هفته هستی شما که خدای نکرده هماتوم نداری

سلام عزیزم من دوقلوهام یکساله شدن فداتشم. تو بارداری خون ریزی داشتم اما هماتوم نداشتم تا حدود ۱۰ هفته هم لکه بینیم ادامه داشت. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم من دوقلوهام یکساله شدن فداتشم. تو بارداری خون ریزی داشتم اما هماتوم نداشتم تا حدود ۱۰ هفت ...

ایشالا سلامت باشن عزیزم 😘😘 خونریزی شدید بود؟ شما سرکلاژ شدی چند هفته به دنیا اومدن پیشنهادی واسه من نداری که این دوران بگذرونم 😃😃

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉