2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم آنتی تی پی اوم ۲۶۰بود دکترم قبل انتقال تا هفته ۱۰ فک کنم بهم پردنیزولون ۵ داد آزمایش ...

منم قرص ش را میخورم از شما بازم کمه از من ۱۰۰۰ تازه ویتامین دی هم خیلی پایین

تو نت سرچ کردم نوشته یکی از دلایلی که میره بالا بخاطر کمبود ویتامین دی هس

دکتر غددم میگفت آنتی تی پی او خیلی مهم نیست اگه عدد تی اس اچت خوب باشه  

شما ویتامین دی تون چطور بود؟

البته من الان نمیخام انتقال بدم میخام تخمک کشی کنم

بنظرت رو کیفیت تخمک اثر میزاره

چون من سری اول تخمک کشی ۲۰ تا تخمک داشتم ۵ تا جنین شد

میگم شاید رو کیفیت اثر بزاره

دوستای گلم تا حرف ویار واینا من تو هفته ۶ ام ویار اینا ندارم مثلا از غذایی بدم بیاد یا خوشم بیاد ز ...

من از اول تا الان اصلااااا ویار نداشتم و ندارم سر دخترم هم نداشتم مامانم هم تقریبا اینجور بوده نگران نباش من به دکتر گفتم اصلا از اول ویار یا علاعم بارداری نداشتم گفت مهم نیست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی عزیزم انشاله خدا به شما هم نی نی خوب و سالم بده جاش برات پر بشه ، منم فقط امیدم به خداس انشاله ...

وااای الهه جون شما چرا سقط کردی چی شده😥😥

خب پس لازمی نبوده که دکتر خودت نداده . حتی اگرم قرار باشه بزنی فعلا باید قطع بشه که هماتومت کامل از ...

الان خونه پدرم هستم دیگه دراز کشیدم خواهر برادرام همشون خونه هاشون به خونه بابام نزدیکه میان هرروز دخترم با اینا سرگرمه . دیگه مجبور شدم بیام یه مدت اینجا باشم 

مرسی عزیزم خدا گل پسرا تو هم حفظ کنه من اون موقع ویار داشتم همش بالا میوردم بعدش هم میل نداشتم  ...

اره دیگه سعی میکنم چیزای اضافه که میخورم حذف کنم عزیزم شما شبا چطور میخابی همش به پهلو؟ شما کلا استرادیول چند ماهگی قط شد الان پرولوتون میزنی دیگه؟؟

من عزیزم با دکتر بختیاری بیمارستان نیکان بودم  بنظرم ضعیف ترین جنین شناسی داره جنین از بین میب ...

من دوبار انتقال داشتم مام میخاستم جنین هارو انتقال بدم نیکان!پس اینکار رو انجام ندم ؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خانما کا کلینیک مام انتقال داشتن؟انتقال چندم مثبت شدید ؟,من دوبار انتقال با علیرضایی یکبار منفی یکبار افت بتا 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست