2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
الان نه ، ولی اولین انتقالم مثبت شدم همزمانم هایپر شدم8هفته سقط شد بخاطر هایپر شدنم خیلی اذیت بودم.گ ...

اهان اخه تعجب میکنم وقتی هلیپر بشی اصلا براتون انتقال نمیدن

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
ماشاا...چقدر تحویل تون‌گرفتن ما نیم ساعت دراز کشیدیم‌پروژسترون زدند گفتند برید به سلامت هیچ توصیه ای ...

چه تحویلی اجباری بود😄😄تو حساب کتاب ترخیص زده بودن پذیرایی این چیزا یه لیوان اب هویچ و یه کیک کوچیک ۱۰۰ و خورده ای حساب کرده بودن 😄😄چنان گرم و بدمزه هم بود که نگو من گفتم واسه چی بوده این میرفتم خودم بیرون چی تازه میخوردم شوهرم گفت اجباری بوده گفتن رو ترخیص هست دیگه دست خالی نریم ☺☺

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب چرا درست نخوردی، من همه جا خوندم که کله پاچه یکی از غذاهایی هست اتفاقا باید بعد از انتقال بخاطر ...

میگن گرمی هست تو بارداری خوب نیست نمیدونم دیگه هر کی یه چی میگه البته بیَشتر بخاطر کلسترولش نخوردم لب مرزم‌ میخورم سردرد میگیرم

نارسیس جان میشه بگی چرا ۸ هفته سقط شد

تنها دلیلی که بهم گفتن کیفیت پایین تخمک بود. البته همون موقع که نگفتن دوره های بعدی ای وی افم گفتن دلیلش اینه، چون من طبیعی هم باردار شدم و سقط شده گلم چیز دیگه ای نگفتن بهم. من فرش انتقال دادم و هاپیر هم شدم دردهای خیلی بدی هم داشتم و 4هفته و سه روز افتادم به خونریزی دکترم سونو کرد ساک رو دید ولی قلب نداشت پروژسترونم رو اضافه کرد و فقط گفت برو هفته 8بیا سنو  . چندروز یکبار لک میدیدم تا 7هفته و 5روز لک هام هی زیاد شد و شد خون رقیق نصف شب رفتم بیمارستان سنو کرد گفت سقط شده بعد که اومدم خونه صبحش که رفتم دستشویی ازم دفع شد.

[QUOTE=256275034][QUOTE=256271719]نارسیس جان میشه بگی چرا ۸ هفته سقط تنها دلیلی که بهم گفتن کیفیت پایین تخمک بود. الب ...[/QUOTEعزیزم امیددارم به زودی باذاری سالمی داشته باشی عزیزم منم طبیعی بادار می شدم ساک بود جنین نبود دکتر تمیزی هم به من گفت احتمالا تخمک کیفیت نداره برای همین اهدایی گرفتم

شادی صدام کنید
[QUOTE=256271719]نارسیس جان میشه بگی چرا ۸ هفته سقط تنها دلیلی که بهم گفتن کیفیت پایین تخمک بود. الب ...

😥😥😥😥 اخی عزیزم . حتما جنین ها ضعیف بودن خودت مشکل انعقادی نداری چون غلطت خون هم‌میگن سقط میشه اگه درمان نشه . تیرووید چی نداری؟

سلام میشه علائم بعد انتقالتون رو بگی

نمی دونم چقدر مبشه روی علائم حساب کرد ولی چون سوال کردید جوابتون میدم من از روز انتقال تا ازمایشم

کمر درد،شکم درد،زانو به پایین درد های شبانه زیاد،یه شب خفیف سردرد داشتم

واینکه عذرخواهی می کنم من تو باداری های طبیعی ام هم قبل از موعد هم بزرگ شدن سینه داشتم.تو ای وی اف هم هفته دوم سینه هام بزرگ شده بود که یه جورایی فهمیدم انتقالم مثبت شده

شادی صدام کنید
اهان اخه تعجب میکنم وقتی هلیپر بشی اصلا براتون انتقال نمیدن  

نمیدونم عزیزم برای من انجامش دادن.منم اولین انتقالم بود اون موقع خیلی اطلاع نداشتم که خودم بخوام ازشون سوال کنم، هرچند بعد از پانچکر از ماما که بالاسرمون بود سوال کردم چیکار کنم هایپر نشم گفت نترس هایپر نمیشین. سه روز بعدشم انتقال دادم و اتفاقا روز انتقال هم بهشون گفتم که خیلی درد دارم گفتن عوارض پانکچره، چون اون موقع فقط اسم هایپر رو شنیده بودم خیلی نمیدونستم علائمش چیه و بعد انتقال هر روز دردهام بیشتر میشد، روز 10بی بیم مثبت شد.