2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جانم مبارک باشه مامان جذاب ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی برای ماها هم دعا کن مثبت بشیم.چند تا ...

سلامت باشین ان شاالله ب همین زودی خبر بارداری شما باشه حتما همه رو دعامیکنم۲تاجنین۳روزه داشتم وعلائم فقط زیر دلم یا پشت نافم تیرمیکشه سینه هامم سفت شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشین ان شاالله ب همین زودی خبر بارداری شما باشه حتما همه رو دعامیکنم۲تاجنین۳روزه داشتم وعلائم ...

۳روزاولم حموم و پله نرفتم بیشترماکارونی خوردم بعدش یواش یواش کارامم کردم فقط جاروبرقی نمیزنم

بهارک جون، من امروز رفتم واسه سرم.  همونجا دیگه به دکتر گفتم خونریزی دارم و باهاش حرف زدم، قبول ...

خداروهزار بار شکر خیلی خوشحال شدم ان شالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی 

۳روزاولم حموم و پله نرفتم بیشترماکارونی خوردم بعدش یواش یواش کارامم کردم فقط جاروبرقی نمیزنم

انشالله که ۹ماه رو به سلامتی بگزرونی وبچه هات تو بغل بگیری عزیزم  تبریک میگم 

فقط باید بسپاری بخدا خدا اونقدر بزرگ و مهربونه بندش رو نا امید نمیکنه برای تک تک خواهرای گلم که چشم انتظار بچه هستن دعا میکنم هر چه زودتر دامنشون سبز شه برای من هم شما دوستان گل دعا کنید 🤗🤗😘😘

بهارک جون، من امروز رفتم واسه سرم.  همونجا دیگه به دکتر گفتم خونریزی دارم و باهاش حرف زدم، قبول ...

الحمدلله😍

باران جان صدقه روزانه یادت نره هرچند کم در حد پول یک نان

نیت سلامتی امام زمان رو بکن امام زمان ضامن سلامتی فرزندت باشه ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دوستانی که امروز مثبت شدید مبارکتون باشه

ان شاء الله به سلامتی  نی نی رو بغل کنید

دوستان منتظر ان شاء الله به زودی دامن همه تون سبز بشه

یادتون باشه خدا خیلی بزرگه

تو این راه دستتون خالی نمی مونه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست