2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما امروز روز۱۴انتقالمه رفتم ازمایش دادم الان عکسشو میزارم

ای جانم مبارک باشه مامان جذاب ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی برای ماها هم دعا کن مثبت بشیم.چند تا جنین انتقال دادی و علائمت چیا بود عزیزم؟

خدا رو شکرررر خیلی خیلی شکر ان شالله تا آخر بارداری رو عالی سپری کنی و همه چی رو به راه هست بالاخره ...

این پیامو دیدم یاد خودم افتادم هفت سال اقدام حتی یکبارم باردار نشدم و همیشه تو خلوت به خدا میگفتم خدایا یبارم شده باردار بشم سقطم شد اشکالی نداره!!!!فقط بدونم که رحمم سالمه و قدرت باروری داره اما چقددددر بدچیزی از خدا میخواستم سقط!! خدا خودش منو ببخشه. فقط اینو میدونم خداوند به موقع بهترین چیزی که قسمتته و بهت عطا میکنه تازه میفهمی که اوه من چقدر کوچیکم در برابر عظمتش. مطمئن باش باردار میشی بهش ایمان داشته باش.

خداياشكرت....❤️ 
این پیامو دیدم یاد خودم افتادم هفت سال اقدام حتی یکبارم باردار نشدم و همیشه تو خلوت به خدا میگفتم خد ...

نه غلط بکنم ناشکری کنم یا بگم بده ولی سقط هم شد شد نه اصلا واقعا سخته.شما چطوری باردار شدید مشکلی بود؟؟

الهی توکل به تو 
نه غلط بکنم ناشکری کنم یا بگم بده ولی سقط هم شد شد نه اصلا واقعا سخته.شما چطوری باردار شدید مشکلی بو ...

دور از جونت عزیزم. من ای وی اف کردم دوقلوهام چندروز دیگه یکساله میشن. من خودم تنبلی همسرم واریکوسل که عمل کرد چندوقت خوب شد و دوباره بدتر شد مرفو ۱ درصد

خداياشكرت....❤️ 

عزیزای دل ممنون بابت تبریکاتون ان شاالله که همه دلشون شاد بشه همه حس خوب مادر شدن رو تجربه کنن  

واسه من از چها تا تخمک فقط یه جنین اونم گفت خوبه کیفیتش خداروشکر همون یدونه رو دو روزه انتقال دادن ۱