2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سه روز اول که یه جورایی مطلقی وخیلی زیاد مراقبی و تو حال وهوای انتقال هستی می گذره از روز سوم تا سه ...

ممنونم عزیز دلم انشالا شما هم بارداری راحتی داشته باشی راستی سونو نرفتید هنوز؟ نمیدونید یکی یدونس یا دوقلو؟ 

سلام سوسن جان خیلی انتقال راحت بود کلا ۳۰ ثانیه‌طول کشید ۳ تا برام انتقال دادن ۲ تا a یدونه b ایشالا ...

مبارک باشه مامان خانوم🥰 مواظب نی نی ها باشه خدا برات حفظشون کنه تو دلت بمونن عزیزم😘، چه خوب سه تا انتقال دادن کدوم مرکزی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییت  بله تیروئید کم کار هم دارم ولی کنترل برا انتقال های قبلی م اصلا هیچ آزمایش ...

عزیزم منم تیروئیدم کم کاره هر روز قرص میخورم

شما وزنتون چقدره هر روز مصرف میکتی؟ میخوام بدونم وقتی قرص رو میخوری وزنت اومده پایین یا نه ؟

چون من اضافه وزنم از تیروئید شروع شد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم، امیدوارم که مثبت بشین، این سرم برای چی هست؟ برای چسبیدن جنین به رحمه؟

سلام عزیزم خیلی ممنون برام دعا کنید 

پرسیدم گفتن برا تغذیه و رشد جنین موثره طبق جستجو هم گفته بودن برای خودایمنی خوبه

من یه بار میکرو کردم که انتقالم منفی شد، سرم اینترا روز انتقال و پردنی ۵ هم از یک ماه قبل روز یکی دا ...

مبارک باشه عزیزم مشکل شما ذخیره پایین بود؟؟؟پس چطوری طبیعی باردار شدی خدا رو شکرررر

الهی توکل به تو 
آزمایش دادم بتا 98بود گفت شنبه تکرار کن امروز شد 14روز انتقال دادم با همون روز انتقال.  خوبه دو ...

نمیدونم ولی مبارکه انشالله که آزمایش بعدی دوبرابر بشه عزیزم

سلام دوستان از یکشنبه که منفی شدم داروهامو قطع کردم پریود نشدم چه کنم 

اگه برات ضرر نداره زعفرون دم کن با نبات بخور 

آزمایش دادم بتا 98بود گفت شنبه تکرار کن امروز شد 14روز انتقال دادم با همون روز انتقال.  خوبه دو ...

مبارک باشه عزیزم 

من اطلاعاتی ندارم ولی خداروشکر که انتقال ات مثبت شده

شادی صدام کنید
مبارک باشه عزیزم مشکل شما ذخیره پایین بود؟؟؟پس چطوری طبیعی باردار شدی خدا رو شکرررر

فقط میتونم بگم خدا رو شکر به خاطر معجزه اش.  ان شااله به سلامتی این حس خوب نصیب تمام دوستان این جمع که منتظرند به زودی بشه.

خدا صلاح و مصلحت همه بنده هاش رو در نظر داره.

من مطمئن بودم با شرایطی که من و همسرم داریم طبیعی باردار نمیشم، بخصوص بعد سه بار سقط و کلی سختی که کشیدم و مشکلاتم زیاد شد. خدا منو ببخشه که فراموش کرده بودم اول و آخر خدا مصلحت میبینه.

من ذخیره ام خیلی پایین بود. سه سال پیش هم بهم گفتند وارد فاز یائسگی شدم. پانکچر اول هم کلا یه جنین تشکیل شد که اون هم منفی شد. همسرم بعد یکسال دارو مصرف کردن از اسپرم داغون رسید به آستنواسپرمی شدید. ما همه داروهای پانکچر رو خریدیم که توکل به خدا واسه آخرین بار امتحان کنیم که دو روز بعد خرید داروها بیبی چکم مثبت شد. ان شااله که واسه همه تا آخر داستان خوب پیش بره واسه من هم تا آخرش خوب پیش بره و فندقم رو سلامت بغل کنم.