2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
فدات بشم انشاالله اشکات ازسرشوق باشه اشک شادی بریزی گلم هرکسی ی سرنوشتی داره دیگه چه میشه کرد سالم و ...

عزیزم🥺 اگه تصمیمتو گرفتی اصلا ناراحتی نداره زندگیه دیگه آدم باید با هر چیزی کنار میاد منم فقط همین ی بار رو پانکچر میکنم و جنین ها مو انتقال میدم اگه نشه کلا بیخیال میشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم .کجایی خبری ازت نیست 🤔

سلام عزیزم خوبم ، خودت چطوری ؟ 

چرا عزیزم میام ‌پیامارو ‌میخونم همیشه ، خودم چون هنوز دکتر نرفتم خبر‌ جدید ندارم زیاد صحبت نمیکنم 😔

انشالله چندروز‌دیگه میری رویان ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل سبکیه اصلا نگران نباش. من فقط با خودم نوار بهداشتی میبردم بعضیا مث من خونریزی دارن بعدش بعضیا ند ...

مرسی عزیزم ازینکه جواب دادی،من چون تازه ده یازده روز پیش پانکچر شدم و بیهوش شدم،میترسم ازینکه باز بیهوش بشم،یه سوال دیگه،هزینه ش برای شما چه قدر شد؟ خراشم دادید؟

بچه ها MRIشرایط خاصی داره؟ پریودی میشه رفت؟ چون پرولاکتینم خیلی بالا بود برام نوشته

MRI از هیپوفیز مغز رو‌میگی ؟ رفتی حتما به ما هم‌نتیجه رو‌بگو ، منم‌خیلی دوست دارم اینو ‌برم نمیدونم چرا تا حالا برام ننوشتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ناراحت نباش منم دیروز سونو بودم هماتوم ۱۷ میلی متر دارم  بیشتر با استراحت جذب میشه

چند هفته ای عزیزم شما چقد پروژسترون مصرف میکنی کدوم قسمت زده مال شما چند سی سی هست . مال من پشت جفت نیست زده قسمت تحتانی کیسه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام تبريك ميگم به سلامتي ني ني رو بغلش كنيد🌸 من هم قصد دارم اهدايي بگيرم شما چند بار با تخم ...

مممونم از تبریک عزیزم

من ۴ بار خودم طبیعی بادارشدم که قلب تشکیل نمی شد

شادی صدام کنید
سلام تبريك ميگم به سلامتي ني ني رو بغلش كنيد🌸 من هم قصد دارم اهدايي بگيرم شما چند بار با تخم ...

بررسی که کردیم گفتند رحم سالم

ازمایشات همسرمم خداروشکر سالم بود

در نهایت گفتیم مشکل از تخمک که جنین تشکیل میشه ولی رشد نمی کنه

عزیزم دکترا که می دونی خیلی نمیشه سوال پیچ کرد.

نمی دونم کدوم ایتم بررسی کرد

فقط اینکه ما ازمایش های ژنتیک 

که‌کروموزم ها بررسی می کردند دادیم مشکلی نبود

ولی انگار ذخیره تخمدانم پایین بود

دقیق نمی دونم چند بود جون دوسال پیش ازمایش داوم

شادی صدام کنید
انشالله همه چی خوبه  منم برا آنومالی خیلی استرس داشتم ولی خوب بود خداروشکر. ان تی ۳۷بودم انوما ...

برا تو هم همینطور عزیزم ایشالا صحیح و سلامت بغل بگیری 🤲😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام گلم خوبم خداروشکر نی نیمم خوبه فقط سوزش معده گرفتم این هفته خیلی هم شدیده دو روز دیگه هفته ی ب ...

خب به سلامتی 😍😍😍😍😍 

تهوع نباشه بقیش حل میشه 🥲😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چند هفته ای عزیزم شما چقد پروژسترون مصرف میکنی کدوم قسمت زده مال شما چند سی سی هست . مال من پشت جفت ...

۸ هفته 

روزی ۳ تا شیاف اندومترین ۱۰۰ 

و یدونه آمپول پروژسترون 

در مجاورت تحتانی ساک حاملگی

۸ هفته  روزی ۳ تا شیاف اندومترین ۱۰۰  و یدونه آمپول پروژسترون  در مجاورت تحتانی سا ...

مال منم همین رو زده 😥😥 ۳ سی سی هست دکتر به تو چی گفت؟ شما انوکسا هم میزنی؟ من روزی دوتا امپول و یه شیاف میزنم شیاف اندومترین چی هست چرا اینقد پروژسترون کم داری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ای جانم خدا برات بسازه بهترین ها رو😍

قربونت قشنگم همچنین 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم🥺 اگه تصمیمتو گرفتی اصلا ناراحتی نداره زندگیه دیگه آدم باید با هر چیزی کنار میاد منم فقط همین ...

دقیقا منم 

این آخرین باره 

نکه بگم خدایی نکرده ناامیدم نه اصلا 

من حتی همین الانم عقب که میزنم میرم آزمایش میدم 

انقدر که به بزرگی خدا ایمان دارم

ولی خب هممون شرایطمون یکیه من از نظر مالی دیگه نمیتونم سرپا بشم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️