2777
2789
با تورم پیش میریم ممنون از دعای خیرت 😍

❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شوینده و ادویه وماکارونی وروغن ورب وچای وقند ونبات وماست سبزی خوردن سبزی خورشی و...اینا مصرف نمی کنی ...

نوشتم صبحانه(یعنی لبنیات هم شامل میشه

نوشتم برنج و حبوبات شامل قند و چای و فلان هم میشه

وقتی نوشتم میوه شامل سبزیجات هم میشه

ببخشید که با جزئیات براتون ننوشتم

کلی گفتم دیگه

برای اینکه مجدد سوال نپرسید

ما برنج نیمه عنبربو استفاده میکنیم(سالم فقط برای مهمان)

کیلویی ۵۰تومنه( هرماه ۵ کیلو برنج- ۳ کیلو روغن_ نهایت یه قوطی رب_مصرف قند و شکرمون بسیار پایینه حتی ماهی یه کیلو هم مصرف نداریم، ماهی۲ بسته ماکارونی( افق کوروش میده بسته‌ای ۲۲ تومن, چای هم کم مصرف می‌کنیم ۲۰۰ گرم شاید در ماه) 

الان همینایی که نوشتم تقریبا شد ۵۰۰ تومن

هنوز ۵۰۰ تومن دیگه اش موند

سعی میکنم از جاهای مناسب خرید کنم بیشتر از افق کوروش تو اتایم ش که تخفیف های ویژه داره میخرم(تا الان رب گرونتر از ۴۵ نخریدم) یا فروشگاه های قیمت مناسب

با مدیریت درست میشه خرج کرد

ما اصلا نوشابه نمیخریم

تازه ماهی یکی دوبار هم از بیرون غذا میگیریم

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه تا هم رفع ابهام بشه

هم متهم به دروغگویی نباشم

موفق باشید 

الهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۷تومن ۴ نفرکه دوتاش بچه کوچیکه

خیلی با قناعت و رعایت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
آهان چقدرخوب نه ماسه تا بچه داریم خیلی هزینه هامون بالاست

سخت هست اما با مدیریت میشه کنترل هزینه کرد

الان برنج پاکستانی زیاد مفید نیست

ایرانی بهتره ولی چون گرونه نیمه مصرف کنید

میشه با یکم دو دو تا کردن اولویت تعیین کردن و حذف هزینه های اضافه و حتی صرفا مضر(مثل نوشانه و شکر و تنقلات مضر) زندگی رو چرخوند

الهم عجل لولیک الفرج
سخت هست اما با مدیریت میشه کنترل هزینه کردالان برنج پاکستانی زیاد مفید نیستایرانی بهتره ولی چون گرون ...

مانوشابه ماهی دوتا میخوریم شوهرم میخره

برنج هم نیم دونه بوه هام دوست ندارن برنج هندی دوست دارن ‌لی شوهرم مییگه اشغاله نمیخره

گوشت خودمون گوسفند داریم

میوه هم ماهی۱۵۰۰تا۲تومن میخریم

مرغ ماهی سه چهارتا

تخم مرغ ماهی۵تاشونه

پنیر هفته ای یه بسته امل شوهرم پنیر لیقپان نچمیخوره بچه هام دوست ندارن

حبوبات دوماهی یه بسته از هرکدومش

فقط تنقلات هروز کیک سه تا دونه ای ۴هزارتومن

مایت شاید دوتا سطل ماهی

شیر نمیخریم

مانوشابه ماهی دوتا میخوریم شوهرم میخرهبرنج هم نیم دونه بوه هام دوست ندارن برنج هندی دوست دارن ‌لی شو ...

شما هم متناسب با ذائقه خانوادتون مدیریت کنید

برنج سالم بگیرید( هندی برنج خوبی نیست ، همسرتون حق دارن)

یه ماه خرید اتون رو کامل یادداشت کنید بعد متوجه میشوید اون ماه چه چیزایی اضافه بده

برای ضروریات هم بگردید فروشگاه های قیمت مناسب اطرافتون رو پیدا کنید 

ان شاءالله موفق باشید 

الهم عجل لولیک الفرج
شما هم متناسب با ذائقه خانوادتون مدیریت کنیدبرنج سالم بگیرید( هندی برنج خوبی نیست ، همسرتون حق دارن) ...

ما از فروشگاه خرید میکنیم ارحقوق شوهرم کسرمیشه قیماتش هم متناسبه ماهی شش هفت تومن میخریم بدون گوشت و بدون برنج (یوقتایی هم از اونجا برنج میخریم)

ولی دیگه حقوق نداریم

اهان مص‌رف سوسیس و سس مون هم زیاده 

ببخشید میتونم بپرسم چرا هزینه تونو پدرشوهر میده

دخترنداره منم سنم پایینه همش بهم دخترم میگن مادرشوهرم اصلا نمیزاره دست ب سیاه سفید بزنم بچمم همیشه مادرشوهرم نگه میداره بخدا نمیزارن خرج کنیم من هرچی نیاز داشته باشمو اونا برام میخرن