2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
دقیقا منم  این آخرین باره  نکه بگم خدایی نکرده ناامیدم نه اصلا  من حتی همین الانم ...

منم با کمال امیدواری ولی واقعا با وجود این همه هزینه ی سنگین و فشار روحی خیلی هنر کنم این ی بار رو تا اخر برسونم اگه خدا بخواد دیگه ما وسیله شو جور کردیم نخوادم دست و پای الکی نمیزنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مال منم همین رو زده 😥😥 ۳ سی سی هست دکتر به تو چی گفت؟ شما انوکسا هم میزنی؟ من روزی دوتا امپول و یه ...

برای من سی سی نزده فقط زده ۱۷ در ۸ میلی متر

مرکز ناباوری ک میرم تماس گرفتم گفت فقط استراحت کن 

اره انوکساپارین هم میزنم 

شیاف اندومترین پروژسترونه ولی خارجی ایندفعه جای اکتوژست داده بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم همین رو زده 😥😥 ۳ سی سی هست دکتر به تو چی گفت؟ شما انوکسا هم میزنی؟ من روزی دوتا امپول و یه ...

سونو شکمی شدی یا واژینال ؟

صدای قلبشو شنیدی؟

من گفتم بشنوم گفت زوده برای اینکه شما بشنوی ولی تو برگه زده صدای قلب مشهود است و سونو شکمی شدم

بچه ها MRIشرایط خاصی داره؟ پریودی میشه رفت؟ چون پرولاکتینم خیلی بالا بود برام نوشته

نه عزیزم شرایط خاصی نمیخواد منم پرولاکتین بالا داشتم mri دادم ادنوم هیپوفیز داشتم سایزش کوچیک بود دکتر غدد گفت کارخاصی نمیخواد فقط قرص کابرگولین داد برای من mri با تزریق و بدون تزریق بود که فقط از داروخانه ماده حاجبش گرفتم

ممنون عزیزم خوبم من توهیچ مرحله‌ایی نیستم دیگه بوسیدم گذاشتم کنارخدابچه‌هات برات حفظ کنه خوشبختیشون ...

عزیزم دلم رزیتا جان هیچ وقت ناراحت نباش دوباره اقدام کن ایشااا... نتیجه میگیری برو مراکز دولتی اگه هزینه شو نداره من کلا بادارو شد ده میلیون تو یک ماه هم پانکچر کردن هم انتقال دادن یادمه شما اهواز بودی اگه اشتباه نکرده باشم منم قبلا خصوصی میرفتم انا دیدم دکترای دولتی نیکبخت و سالمی وزرگر سه تا از بهترینای اهوزن واسه همین گفتم بزار اینجا رو هم امتحان کنم تا الان ک راضی بود ببینیم خداچی میخواد

نه عزیزم شرایط خاصی نمیخواد منم پرولاکتین بالا داشتم mri دادم ادنوم هیپوفیز داشتم سایزش کوچیک بود دک ...

سلام عزیزم قرص کابرگولین هر روز میخوردید و چه دوزی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم خوبم من توهیچ مرحله‌ایی نیستم دیگه بوسیدم گذاشتم کنارخدابچه‌هات برات حفظ کنه خوشبختیشون ...

البته خب شلوغه و هشت صبح حتما باید مرکز باشی زودم کارت تموم میشه پرسنل بخش نازایی واقعا مهربونن فقط من از سونوهاشون خوشم نمیاد ک همه باهم میرن توی اتاق و منتظر میشن

عزیزمی دیگه همسرم همکاری نمیکنه منم ازاین تاپیک خیلی انگیزه می‌گرفتم هنوزم همینطور برای همین گاهی می ...

من اون هفته رفته بودم برای انتقال یه خانومی اومده بود گفت چهل و خورده ای سنمه یه جنین داشتم همونو انتقال دادن که مثبت شده بود خداروشکر باور کن چقدر همه اونجا روحیه گرفتن شما هم امتحان کن

نه عزیزم شرایط خاصی نمیخواد منم پرولاکتین بالا داشتم mri دادم ادنوم هیپوفیز داشتم سایزش کوچیک بود دک ...

عزیزم شما هم MRI هیپوفیز مغز رفتی ، هم عکس رنگی رحم ؟ 

اگه بالا بودن پرولاکتین مربوط به هیپوفیز باشه گابرگولین میدن فقط ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

یعنی من فردا برم دکتره بگه روز پنجم دیگه دیر شده برا شروع سیکل پانکچر و انتقال ، مطب رو به آتش میکشم، چون از روز اول هزار بار بهش پیام دادم و زنگ زدم جواب نداده و منشیش هم کفت اشکال نداره پنجم بیا چون قبلش دکتر نیست فقط دوشنبه و چهارشنبه هست

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
حالا من میخاستم رویان رو بهت پیشنهاد بدم من خیلی راضی بودم الان باردارم اگه با این پانکچر باردار ن ...

الهی که به سلامتی نی نی رو بغل می گیری گلم

قربون مهربونیت

منتظر معجزه خداوند هستم...😊