2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
بچه ها MRIشرایط خاصی داره؟ پریودی میشه رفت؟ چون پرولاکتینم خیلی بالا بود برام نوشته

نه عزیزم شرایط خاصی نداره برای پرولاکتین ام ار ای داده ؟از سر ؟ چرا ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فاطمه جان ،مگه اینجوری نیست که فولیکول زودتر بالغ بشه دا وها رو دیرتر شروع کنن ، برای منم زود بالغ م ...

سلام عزیزم .کجایی خبری ازت نیست 🤔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که انتقال مثبت داشتید بعد از انتقال تون فعالیت تون تو خونه در چه حد بیرون می رید کارای خون ...

عزیزم بیا خودتم برامون بگو قبل انتقال چ چیزاییو رعایت کردی ؟ غذا و ویتامینات چی بود ؟ انشالله میری سونو با دیدن دوتا جوجه دلت شاد میشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

الان داشتم پیاماتونو میخوندنم نمیدونین چقدر خوشحالم که اینقدر خانوم باردار توی گروه هست و نتیجه گرفتن ایشاا... که تا آخری بارداری خودتون و نی نی هاتون صحیح و سالم باشید و بقیه دوستان هم شما رو ببین و روحیه بگیرن و نی نی دار بشن

عزیزم بیا خودتم برامون بگو قبل انتقال چ چیزاییو رعایت کردی ؟ غذا و ویتامینات چی بود ؟ انشالله میری س ...

عزیزم من تا حالا چند بار اینجا پیام گذاشتم

قبل انتقال زندگی عادی داشتم فقط چون ضخامتم کم بود لوبیا سبز زیاد می خوردم حالا نمی دونم تاثیری داشت یانه

ویتامین اینا که هیچی

فقط دارو هایی که دکترم داده بود

بعد از انتقالم همون غذای روتین خونمون خوردم غذای خاصی نخوردم

بعد هم عزیزم من با تخمک اهدایی مثبت شدم  این نکته در نظر بگیرید.

اینکه من نوعی با تخمک واسپرم خودم انتقال مثبت داشته باشم یه چیزه

مثبت شدن با اهدایی یه چیز دیگه است

شادی صدام کنید
فدات بشم انشاالله اشکات ازسرشوق باشه اشک شادی بریزی گلم هرکسی ی سرنوشتی داره دیگه چه میشه کرد سالم و ...

قربون مهربونیت عزیز دلم💋

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانما میشه کمک کنید😥😥😥رفتم سونو اینه زده هماتوم انگار جاش بده خیلی به نظرتون باید چکار کنم بدتر ن ...

ناراحت نباش منم دیروز سونو بودم هماتوم ۱۷ میلی متر دارم 

بیشتر با استراحت جذب میشه 

عزیزم ببخش ناراحتتون کردم

عزیزم من منظورم این نبود دورت بگردم

💚💚

ببخشید 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شوهرم  میگه بزاریم باران و سامان ولی خودم دوست ندارم هنوز خودم به تصویب نرسیدم  غزل &nb ...

ای جانم خدا برات بسازه بهترین ها رو😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم من تا حالا چند بار اینجا پیام گذاشتم قبل انتقال زندگی عادی داشتم فقط چون ضخامتم کم بود لوبیا ...

سلام

تبريك ميگم به سلامتي ني ني رو بغلش كنيد🌸

من هم قصد دارم اهدايي بگيرم شما چند بار با تخمك خودتون امتحان كرديد؟ علت اينكه اهدايي گرفتيد چي بود