2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
متاسفانه وقتی هر روز همه با زخم زبون و تیکه روی اعصابت بیان و مدام اشکت رو در بیارن قشنگیاش از بین م ...

فقط موندم این آدم‌های مار صفت با زبانهای نیش دارشون کجای جهنم جا دارن...

ناراحت نباشید عزیزای من به پیامبر هم از این حرفا میزدن و ابتر میخوندنش الان اونا کجان پیامبر کجاست

کدوم ظلمی رو زمین پایدار موند کدوم ظالمی از عدالت خدا فرار کرد 

این دنیا گذراست به قول خدا جونم تو قرآن میگه وقتی مردند میگن زندگی اندازه چشم برهم زدنی بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
متاسفانه وقتی هر روز همه با زخم زبون و تیکه روی اعصابت بیان و مدام اشکت رو در بیارن قشنگیاش از بین م ...

ای بابا مردم همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن اصلا توجه نکن به فکر سلامتی و شادی خودتو همسرت باشه ایشاا..‌ فردا میری و آزمایشت مثبت میشه خدابزرگه نباید زود جا بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بگم خدا ازشون نگذره شاید ناراحت بشی واقعا حرفاشون زشته دل شکستن که هنر نیست

منم از این حرفا زیاد شنیدم ولی ارتباطم رو باهاشون قطع کردم که دیگه ناراحتم نکنن

الان یکم آسوده خاطرم

دروغ چرا منم اگه درحالت طبیعی بچه دار میشدم یکیش مدرسه میرفت دومی هم ۴ سالش بود

وقتی بقیه رو میبینم که دوتا بچه دارن لذت میبرن از بودن باهاشون 

حسرت میخورم

ولی خودمو نمیبازم من هنوزم امید دارم به فردایی بهتر 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببین همسرتون فقط برای بار اول میخواد که نمونه بده ی بار  برای روز پانچکر ی بارم برای روز انتقال ...

فدات شم برای من سخت نیست برای همسرم سخته وگرنه تا حالا صدباره اومده بودم دیگه اینم قسمت ماست چه میشه کرد

ممنون عزیزم تمام پیگیریام به خاطر همینه میگم مرکز مام باید همه ی کارهای آزمایش و سونو های قبل پانکچ ...

هرچی تو این یکسال داشتی ببر با خودت.یسریا مثل نمونه اسپرم و آز ژنتیک و...براشون مهمه اونجا انجام بشه.یا مثلاً دکتر من رو سونو که خودش انجام بده تاکید داشت و گفت همسرم دکتر اورولوژ خودشون ببینه وگرنه بقیش مهم نبود.

فدات شم برای من سخت نیست برای همسرم سخته وگرنه تا حالا صدباره اومده بودم دیگه اینم قسمت ماست چه میشه ...

انشالله که خیره.باز شرایطتت ببین چطوره.تجربه ای که داشتم دوست داشتم بگم.شاید کمکت کنه.

واقعا همینکه یه نسخه رو برای همه می پیچن فکر من هم درگیر کرده و از نظر روحی و جسمی واقعا کم آوردم دی ...

عزیزم شما که مشکلت حاد نیست خداروشکر شوهرتم خوبه سنتم بالا نیست منم شاغلم هربار که میرفتم تهران با کلی کلک مرخصی میگرفتم چون به هیچکس حتی مامانم نگفتم قضیه ای وی اف رو ولی خداروشکر نتیجه گرفتم دیگه بقیش مهم نیست 

هزینشم والا مهزیار چیزی کمتر از مام نمیگیره فقط هزینه رفت و آمد اضافه میشه 

ببین نتیجه گیری من اینه اونجا آزمایشگاه جنین شناسی ضعیفه 

واقعا دوس دارم کمکی کرده باشم که اینارو میگم تجربه شخصیمو میگم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم بعدازمدت زیادی اومدم اینجا توخوبی بالاخره فسقل کامل زری شد؟ خداحفظش کنه  یعنی مهزیا ...

سلام رزیتا جان خوبی عزیزم ؟ اره جنسیت رو دیگه قطعی گفتن پسر 😘 ایشالا برا خودت باشه طبیعی باردار بشی عزیزم 

والا شما تو همین تاپیک و تاپیک میکروهای اهواز نگاه کن همه سه بار و چهار بار منفی بعدشم انداختن گردن اسپرم و تخمک که برین اهدایی بگیرین 

ما چهار نفر بودیم از اهواز بعد چن بار منفی رفتیم مام الان همه باردارن خداروشکر 

خداشاهده دلم میسوزه اینارو میگم چون مهزیار هم کم هزینه نمیگیره 

سلام دوستان من اردیبهشت ماه پانکچر شدم و جنین هم زیاد برام تشکیل شد الان چهارشنبه این هفته انتقال دا ...

سلام عزیزم آن شالله که همه چیز به خوبی پیش بره و اینبار مامان بشی میشه عکس چسب استرادیول رو بذاری منم برای ضخامت گرفتم ولی جواب نداد شنیدم بعضیا شوم فیک هستن خواستم چسبی که شما گرفتی ببینم . مرسی عزیزم.راستی چسب رو چند گرفتی .

منم دقیقا همینجا بهم همین میگفتن...دیروز بچه ها بحث میکردن  میگفتن مرکز تخصصی انتخاب کنید واقعا ...

اره دقیقا مرکز از خود دکتر مهم تره دکتر اهواز همون داروها رو همون کارای دکترای مام رو برا من کردن 

فقط اینکه اونجا دستگاه سونوشون داپلر بود ی پولیپ ریز هم داشته باشی یا چسبندگی میبینن خب ایناهم تاثیر داره تو انتقال مثبت 

و اینکه تجهیزات جنین شناسیشون خوبه برا تشکیل جنین 

الان اکثرا مشکل اسپرم دارن جنین خوب باشه مطمئن باشین میگیره 

الآنم دیر نشده دوست من رفت اول آندومتریوزش درمان کردن بعد انتقال دادن.میگفتن خودش باعث پس زدن جنینه. ...

الان کاربر atiti بود همینجا میومد تاپیک اونم اندومتریوز بود 

اهواز چن بار منفی 

تو مام انتقال دوم دوقلو باردار شد خداروشکر 

سلام رزیتا جان خوبی عزیزم ؟ اره جنسیت رو دیگه قطعی گفتن پسر 😘 ایشالا برا خودت باشه طبیعی باردار بشی ...

چه میشه کرد باید بااین شرایط ساخت الان برای چکاپ بارداری پیش کدوم دکتر میری؟ 

من ده ساله ازدواج کردم... سالهاست منتظرم... دوسال پیش پدر عزیزم رو از دست دادم و بلافاصله مادر شوه ...

عزیزم خیلی متاسفم میدونم واقعا سخته منم ۸ سال ازدواج کردم و همه ی بچه های اینجا شاید بیشتر از ما باشند

ولی خوب زندگی ادامه داره و از این به بعد هم ادامه خواهد داشت هر روز خورشید طلوع میکنه 

فقط میتونم بهت بگم محکم و قوی باش تا از پا در نیای

چون مطمئن باش  هیچ کس دلت به حال شما نمیسوزه حتی در نهایت همسرت فقط خودت باید فکر خودت باشی