2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
آره بعدشم تو آی وی اف چندتا اسپرم خوب کافیه.اینجاست که مهارت جنین شناس مهم میشه.انقدم خودت درگیر نکن ...

انشالله هر چی خیره  ممنون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چه میشه کرد باید بااین شرایط ساخت الان برای چکاپ بارداری پیش کدوم دکتر میری؟ 

الان پیش دکتر زرگر میرم 

فقط سونو ساک رفتم تهران بعد اون دیگه همینجا میرم ازش راضیم واقعا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم کامل توضیح دادی خیلی لطف کردی فقط آسپرین هم داشتی 

اره عزیز‌م هنوزم دارم صبحا اسپرین شبا انوکسا دکترم گفت باید ۱۲ ساعت فاصله باشه بینشون برا تاثیر بهتر 

متاسفانه وقتی هر روز همه با زخم زبون و تیکه روی اعصابت بیان و مدام اشکت رو در بیارن قشنگیاش از بین م ...

مردمی که این حرف ها رو میزنن یه سری آدم بد بخت هستن که تو زندگی خودشون هزار تا مشکل جور واجور دارن و همه میخان تظاهر به خوشبختی کنن ولی بازم از رو نمیرن و تو زندگی دیگران دخالت و سرکشی میکنن

آنقدر قوی بشید که دیگه حرف هیچ کس براتون اهمیت نداشته باشه

اصلا کی گفته ما به خاطر یه موجودی دیگه که  الان نیسن وشاید نخواد به این دنیا بیاد همه ی وزندگی و خوشی هامون و داغون کنیم و خودمون له کنیم

:/  دیگه نمیدونم چی بگم 🥲🥲🥲🥲🥲 مگه دکتری که برای خودت بریدی و دوختی  قربونت برم انق ...

خدانکنه عزیزم، نمیدونم چکار کنم باید فکرای منفی رو از خودم دور کنم خدا خوش کمکم کنه 

این حرفم معنیش این نیست که بچه نمیخوام یا بی دردم  اتفاقا منم ۷نیم ساله منتظرم  مشکلات خو ...

انشالله این دفعه موفق میشی و دوتا نی نی سالم نصیبت میشه ، همه ی ما تو شرایط سختی قرار گرفتیم ولی خب به قول تو زندگی بدون بچه هم قشنگی خودشو داره🥲 شاید ی جای هر کدوم از ما مجبور بشم اینو بپذیریم 

می‌دونه که تهران رفتی؟ آخه یادم هست برای انتقال رفته بودی پیشش اگه اشتباه نکنم

اره میدونه کاملا براش توضیح دادم اصلا خود زرگر انتقال آخر رفتم پیشش از مهزیار شاکی بود از جنین شناسیش 

میگفت گرید جنین چرا نمیزنن تو کارت جنین چرا میپرسی فقط میگن خوبه جنین عالیه معلومه یه مشکلی هست 

بهش گفتم میخواستم اهواز دوباره پانکچر کنم با شما دکتر دادفر گفت برین اهدایی دیگه ول کردم رفتیم تهران خیلیم خوشحال شد مثبت شدم 

عزیزم 😂😂😍 واقعا از ته دل دعا میکنم همه نتیجه بگیرن مادر بشن ما که چیز زیادی نخواستیم فقط میخوایم ...

دقیقا منم همینو می‌خوام ...میگم راهی که من چندسال بیخود رفتم رو بقیه نرن.البته باید بعضی وقتا آدم ی چیزایی تجربه کنه هم قدرشو بدونه هم ی چیزایی راحت قبول کنه.

عزیزم شما که مشکلت حاد نیست خداروشکر شوهرتم خوبه سنتم بالا نیست منم شاغلم هربار که میرفتم تهران با ک ...

واقعا ممنون عزیزم من اصلا چیزی از آی وی اف نمی دونستم و یهویی افتادم توی دنیایی که خیلی عجیب بود واسم، اعتماد کامل کردم به دکترم

خیلییییی ممنونم که اینقدر قشنگ توضیح دادی واسم❤️ حتما برای شروع جدید میرم سمت مرکز مام