2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
نه عزیزم ، دکترم شهرستان نیست  به فکر پانکچر دوباره توی شیراز هستم

فکر خوبی کردی . شیراز بهتون نزدیکه ؟ 

آره میشه باهم خورد . حالا چند ساعت اختلاف داشته باشن . بازم بپرس تا مطمعن تر بشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی همش خسته ایم حال نداریم 🤭🤭

اها 😂😂😂 من فکر کردم واقعا خواهر برادرین😅

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه هیسترو شدی و خوب بوده مطمین باش رحمت مشکلی نداره  بنظرم مرکزی که میری از دکتر مهم تره  ...

سلام عزیزم

شما هم با دکتر فرحناد بودین؟

منم این سومین انتقالمه که انجام دادم هنوز آزمایش ندادم ولی از روی بی بی چک می دونم که منفی میشم

واقعا مرکز مام خیلی بهتره؟ به نظرت منم برم اونجا از اول پانکچر انجام بدم؟

نبات و عرق نعناع میدی؟ شبا مامانم میده نظرت؟

نبات خوبه برا دلدرد ، من به پسر اولم نبات و عرق نعنا میدادم ولی خب گویا عرق نعنا نفخ و از بین میبره اما از اونور باعث تشدید رفلاکس بچه ها میشه...

من از وقتی این موضوع و فهمیدم دیگه به پسرم عرق نعنا ندادم اگه پسرت رفلاکس نداره و شیر بالا نمیاره دوس داری بهش بده...

کولیکز و دادم بعد رفت حموم الانم کلی گریه نمیدونم از قطره شد یا از حموم؟؟؟

نه کولیکز خوبه اتفاقا ، توش سایمتکون داره نفخ و کاهش میده   بچه من از حموم در میاد کلی گریه میکنه بعد یه مدت ساکت میشه میخوابه...

اینا چرا اینجورین آخه😟😕باید بعد حموم آروم بگیرن بخوابن ،،بخدا همه چیشون برعکسه🙃

قنداقش هم میکنی باز گریه میکنه؟؟پستونک نمیدی بهش؟؟پستونک خیلییی برای آروم شدن درد کولیک خوبه من بزور به بچه هام دادم اولش کلی مقاومت کردن اما الان میخورن دیگه

پستونک نقش مادر دوم بچه رو داره واقعا من و خیلی وقتا نجات داده

از وقتی اسم قنداق و آوردی من دوباره برا بچم امتحان کردم ببینم جواب میده یا نه دیدم خداروشکر الان برخلاف اون اوایل دوس داره 

قنداق که میکنم پستونک میدم دهنش بهتر از قبل میخوابه و کمتر گریه میکنه...

سلام ، میگم برای کیفیت تخمک بجز اووبوست دیگه چه داروی خوبه؟

من dhea,کوآلی فول، کیوتن و اووبوست میخورم . پانکچر قبلی اینارو داشتم با کلی داروی دیگه ولی خیلی تغییر چندانی نداشت. حالا ببینیم این سری چی میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم منم تو فکر تمام دوستان اینجام واله سلامتی در حال اصلاح سبک زندگی کاهش وزن فعلاپولمم جور ن ...

انشالله به سلامتی عزیزم ، انشالله پولشم جور میشه غثه نخور ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من dhea,کوآلی فول، کیوتن و اووبوست میخورم . پانکچر قبلی اینارو داشتم با کلی داروی دیگه ولی خیلی تغیی ...

عزیزم دفعه پیش‌dhea هم داشتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان من امروز بعدازظهر دچار خونریزی شدم. دکتر خودم که تعطیل بود. همسرم زنگ زد به اورژانس و بیمارست ...

سلام عزيزم 

دو تا امپول تو به سرنگ بزن و شیاف بزار 

استراحت مطلق باش

آب زیاد بخور 

سعی کن یبوست نگیری 

حجم غذات رو کم کن و وعده ها رو زیاد 

لطفا حرکت نکن فقط فقط استراحت و فقط در حد سرویس 

اگه حرکت کنی سطح بیشتری رو خدایی نکرده میگیره 

آسپرین و انوکسا داری قطع کن تا چند روز