2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها  هفته ۹ بارداری با ivf هستم. ۳ روزه بد سرما خوردم. امروز گلوم بهتره. اما خیلی سرفه ...

سلام

مبارک باشه بارداریتون 

بعضی وقتا مصرف نکردن دارو‌ضررش بیشتره برای جنین. اگر میتونی با یه دکتر دیگه هم مشورت کن و‌ بعد دارو‌رو شروع کن.

درسته کلا تو سه ماه اول باید خیلی مراقب مصرف دارو بود چون سیستم عصبی جنین داره شکل میگیره. استامینوفن ضرر نداره با استامینوفن تبت رو کنترل کن حتما، تب برای جنین خوب نیست. مایعات گرم هم زیاد بخور که کمتر سرفه کنی.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز...  متاسفانه من بعد زایمان اص ...

سلام عزیزم مبارک باشه مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم.کاش کسی کمکت باشه تا سرپا بشی آن شالله.زردی نی نی هم آن شالله برطرف میشه بچه‌ها میگن باید زیاد شیر بدی برطرف میشه.خلاصه خیلی مبارک باشه ما منتظر ها رو هم لطفاً دعا کن عزیزم 💓💓💓

سلام عزیزم چقدر عجله داری. اینجا سوال رو باید بپرسی دو سه روز صبر کنی چون همه که هر روز نمیان سر بز ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی گلم،فداتشم❤

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
سلام عزیزم چقدر عجله داری. اینجا سوال رو باید بپرسی دو سه روز صبر کنی چون همه که هر روز نمیان سر بز ...

تازه انجام دادید؟ببخشید هزینه هیستروسکوپی چقدره امسال؟

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
عزیزم من پسرم رو نزدیک ۲۰ دیقه در حالت آروق نگه میدارم ولی اروغ نمی زنه چیکار کنم

سریع بلند نکن بزار ۵ دقیقه بعلت باشه  بعد ستون فقراتش صافباشه راحتر آروغ میزنه. ده دقیقه شد بزار پایین بعد چند دقیقه بردار احتمالا آروغ میزنه

خدایا شکرت
ممنون فاطمه جان انشاالله قسمت خودت بشه این روزا و لحظه ها😍🙏🌹

یه دنیا ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم الان که تو سیکل انتقال نیستی، از روز ۲۰ سیکل منظورته؟ من دیدم که خارج از سیکل چند ماه م ...

ای وای چرا اشتباه نوشتم اره منظورم ۲۰ سیکل بود نه انتقال.

نه فقط گفتم ک من دو سیکل با استرادیول ضخامتم بالا نرفت ولی با استرومارین خوب بود میشه اونو بخورم ک دکتر گف این الان برا ضخامت نیس. چون دیگه خارج از وقت ویزیتم بود نتونستم بپرسم علت اصلی رو.ممنونم ک جواب دادی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همین دکتر محمدی ؟  چن تا از دوستام هفته ۱۱ رفته بودن همه رو درس گفته بود من خودم اهواز بودم نر ...

اره عزیزم وقتی یکیشو گفت پسر مطمئن بودم اما دختر ونه مرسی عزیزم اره خودم و باید حسابی اماده کنم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز...  متاسفانه من بعد زایمان اص ...

تبریک میگم عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه ان شاالله که حال خودتم زود خپب شه ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️