سلام عزیزم
چقدر عجله داری. اینجا سوال رو باید بپرسی دو سه روز صبر کنی چون همه که هر روز نمیان سر بزنن، مطمئن باش هر کس بدونه سریع جواب میده. سوال شما هم خیلی تخصصیه ممکنه من یه چیزی بگم و باعث بشه بیشتر بترسی، باید از دکترت میپرسیدی که چرا کنسل شد و جسبندگی کجاست و حالا قدم بعدی چیه
اول اینکه استرادیول اصلا باعث چسبندگی نمیشه، فقط باعثبالا رفتن ضخامت رحم میشه. چسبندگی وجود داشته و الان دیده شده. یا اشتباه دکترت بوده که قبلا ندیده یا الان تو یه زاویه خاصی دیده شده
دوم ایننکه چسبندگی تو لوله اصلا با سونو مشخص نمیشه، چسبندگی که دکترت دیده یا داخل رحم هست یا خارج رحم یعنی توی شکم. باز هم خوبه که دیده، بیشتر وقتها تا هیستروسکوپی نکنن چسبندگی داخل رحم رو نمیبینن. فکر میکنم دکتر شما منظورش چسبندگی داخل رحم بوده
برای من درمانش با سه بار هیستروسکوپی تو چند ماه و مصرف آنتی بیوتیک انجام شد. یکبار هیسترو کردم و بعد انتقال دادم مثل اینکه کامل خوب نشده بود، خوب و درست لانه گزینی انجام نشد، قلب جنین ایستاد
این حدس دکترم بود. بعدش دو بار دیگه هیسترو کردم و برطرف شد.
وقتی رفتی دکتر کامل سوال کن که چی کار میخواد بکنه. برای انتقال هم اصلا عجله نکن. بذار همه شرایط عالی باشه بعد انتقال بده.
امیدوارم بزودی باردار بشی ❤️🙏🏻