2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
من؟ آره عزیزم. منفی شد🥴 ولی نگران نباشا حال دلم خوبه😉

ان شالله خیلی زود بیای خبر بارداری بدی من احساس می کنم تهران بیای بهتره. احساس می کنم اونجا خوب کار نمی  کنن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یه سوال غیر درمانی میپرسم ما دیروز لباسشویی دوو خریدیم هنوز نیاوردیم خونه انگاری میگن خیلی محص ...

سلام عزیزم

چه مدلی خریدی

تو د ی جی ک  الا بزن نظراتو بخون

بعید میدونم مشکلی داشته باشه درخواست دوستی میدم بیشتر توضیح بدم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها ، تو شرایط بدی گیر کردم کمکککک میخوام

من آنتی تی پی او بالا دارم ، هفته پیش سرم ای وی آی جی زدم ، دکتر ایمنی گفت ده روز قبل اتتقالت بزن ، منم هنوز تاریخ انتقالم دقیق مشخص نبود ، رفتم و زدم ... 

انشالله هفته آینده انتقال دارم .... 

مدت ۵ سال بخاطر پرولاکتین بالا ، برموکریپتین میخوردم ، اخرین آزمایشم پرولاکتینم انقد اومده پایین ک رفته بود تو رنج یائسه هاااا ، منم وحشت کردم یائسه بشم و برموکریپتینو حدود ۲ هفته قطع کردم😔 چند شب پیش دیدم از سینه م دوباره داره ترشح میاد و برموکریپتینو شروع کردم ، الان نمیدونم چ خاکی ب سرم بگیرم ، من تو سیکل انتقالم ، این پرولاکتین لعنتی رو چیکار کنم ، قرصمو میشه بیشتر بخورم ؟؟؟ قبلا شبی ی نصفه میخورم ،،الان دو شبه ، هرشب یکی میخورم ... کسی تجربه ای نداره ؟؟؟ 

پرستار ندارم 😀 یدونه دوردونه دارم فقط به کارها نمیرسم اگه دو تا بود نمی دونستم چیکار کنم

عزیزم

من پسرم رو نزدیک ۲۰ دیقه در حالت آروق نگه میدارم

ولی اروغ نمی زنه

چیکار کنم

😉

سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز... 

متاسفانه من بعد زایمان اصلا حال خوبی نداشتم سزارین خودش به تنهایی سخت هست اگر همراه با کمردرد باشه که دیگه هیچ...

فکر میکنم چون پارسال هم بی حسی گرفتم و فاصله زایمانهام کم بوده خیلی اذیت شدم، بشدت درد کمر داشتم امروز یکم بهترم

نینی هم زردی گرفته و کلا سرم شلوغ بوده وگرنه تو این چند روزه همش دلم اینجا بود🥰🤩

ممنونم از همتون بابت دعاهای خیری که در حقم کردین و اینکه به یادم بودین ،، لحظه زایمان تا جایی که حافظم یاری میکرد به یاد تک تکتون بودم و از خدا خواستم که همه شما عزیزان هم این لحظه شیرین رو تجربه کنید... 

انشاالله به حق این شب عزیز همه آرزومندان به حاجت دلشون که مادر و پدرشدنِ برسن و همه باردارا بارشون رو به سلامتی و خوشی زمین بذارن الهی آمین🙏🙏🤲🤲

سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز...  متاسفانه من بعد زایمان اص ...

سلام عزیزم

به به قدم نورسیده ت مبارک

ان شاالله سلامت باشه زیر سایه خودت و ائمه اطهار

خوشبختی و سعادتمندیشو ببینی

ان شاالله خودتم زودتر سرپابشی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم چرا فک کردم  ینفر رو گرفتی کاراتو انجام بده☺️

عزیزم قدم گل پسرشماهم مبارک ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشه زیر سایه شما و ائمه اطهار🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم به به قدم نورسیده ت مبارک ان شاالله سلامت باشه زیر سایه خودت و ائمه اطهار خوشبختی و سع ...

سلام ممنون عزیز دلم لطف داری انشاالله خودت هم با سلامتی و شادی بارت و زمین بذاری🙏🙏

واي جااااانم بسلامتي باااااشه عزيزم ان شالله زايمان راحتي داشته باااشي و گل بسرتو صحيح و سلامت بغل ك ...

ممنون که به یادم بودی عزیزم انشاالله خودت هم کوچولوت و به سلامتی بغل کنی و زایمان راحتی داشته باشی🙏❤🌹

عزیزم من تجربه سزارین داشتم،الان قبل از مصرف استرادیول اصلا اثری از چسبندگی توی سونوگرافی واژینال نب ...

سلام عزیزم

چقدر عجله داری. اینجا سوال رو باید بپرسی دو سه روز صبر کنی چون همه که هر روز نمیان سر بزنن، مطمئن باش هر کس بدونه سریع جواب میده. سوال شما هم خیلی تخصصیه ممکنه من یه چیزی بگم و باعث بشه بیشتر بترسی، باید از دکترت میپرسیدی که چرا کنسل شد و جسبندگی کجاست و حالا قدم بعدی چیه

اول اینکه استرادیول اصلا باعث چسبندگی نمیشه، فقط باعث‌بالا رفتن ضخامت رحم میشه. چسبندگی وجود داشته و الان دیده شده. یا اشتباه دکترت بوده که قبلا ندیده یا الان تو یه زاویه خاصی دیده شده

دوم ایننکه چسبندگی تو لوله اصلا با سونو مشخص نمیشه، چسبندگی که دکترت دیده یا داخل رحم هست یا خارج رحم یعنی توی شکم. باز هم خوبه که دیده، بیشتر وقتها تا هیستروسکوپی نکنن چسبندگی داخل رحم رو نمیبینن. فکر میکنم دکتر شما منظورش چسبندگی داخل رحم بوده

برای من درمانش با سه بار هیستروسکوپی تو چند ماه و مصرف آنتی بیوتیک انجام شد. یکبار هیسترو کردم و بعد انتقال دادم مثل اینکه کامل خوب نشده بود، خوب و درست لانه گزینی انجام نشد، قلب جنین ایستاد

این حدس دکترم بود. بعدش دو بار دیگه هیسترو کردم و برطرف شد.

وقتی رفتی دکتر کامل سوال کن که چی کار میخواد بکنه. برای انتقال هم اصلا عجله نکن. بذار همه شرایط عالی باشه بعد انتقال بده.

امیدوارم بزودی باردار بشی ❤️🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️