دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر دکتر گفته که نه میدونه بارداری که گفته.. چربی هارو از غذات حذف کن.
اخه اول جواب ازمایش نشونش دادم وگفت اینارو مصرف کن بعد که ازش پرسیدم که برای غربالگری اول کی باید برم سونو گفت مگه بارداری!!🤦🏻♀️حالا اخرش نمیدونم اینی که گفته را مصرف کنم یان
به قول فروغ فرخزاد: تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
اخه اول جواب ازمایش نشونش دادم وگفت اینارو مصرف کن بعد که ازش پرسیدم که برای غربالگری اول کی باید بر ...
ریسک نکن یه دکتر زنان دیگه برو هم تحت نظرش باشی هم آزمایش نشونش بده شما زیر سه ماه هستین احتمالا کبد چربتون از قبل بوده و ربطی به بارداری و مسمومیت نداره .مسمومیت از هفته ۲۰ خودشو نشون میده
مسمومیت بارداری چیه؟حرفی نزد تازه میگفت اصلا ناراحت نباش مشکلی نیستمیشه ازمایشی که بالا گذاشتم را بب ...
عزیزم بزن گوکل درباره اش نوشته من تجربه خودم گفتم چون انزیم کبدیم یه کم بالا بود دفع پروتیین هم یه کم داشتم دکتر بهم گفت احتمال مسموییت بارداری داری یعنی یه طوری میشه که مجبور میشن تو هر هفته بارداری که باشی ختم بارداری بدن حالا نمیدونم شاید برا شما فرق میکنه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜