2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
ای جانم ان‌شاالله به سلامتی 😍😍 امیدوارم زایمان خیلی راحتی داشته باشی 😍😍 و به سلامتی گل پسرت رو ب ...

ممنون عزیز دل انشاالله به حق این شب عزیز و به حق دعاهایی که در حق بقیه میخونی خیلی زود حاجتت رواشه و دامنت به داشتن فرزندان سالم و صالح سبز شه🙏🌹❤

ای جونم بسلامتی انشاالله بیاد بغلت عزیزم این روزا قسمت همه منتظرا انشاالله که هر دو بسلامتی برین خون ...

ممنون فاطمه جان انشاالله قسمت خودت بشه این روزا و لحظه ها😍🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها ، تو شرایط بدی گیر کردم کمکککک میخوام من آنتی تی پی او بالا دارم ، هفته پیش سرم ای و ...

فقط باید از دکترت سوال کنی، ابن دارو خاص هست، حتی اگر ما یه چیزی هم بگیم نباید گوش بدی. سرخود دارو رو قطع کردی یا دکترت گفت؟ حتما برو دکترت رو ببین و‌سوال کن. با شک و‌شبهه انتقال نده. مطمئن شو بعد انتقال بده

قبل از شروع سیکل هم باید پرولاکتین رو تست کنی همیشه، که اگر مشکلی بود وقت داشته باشه دکترت دارو رو کم و زیاد کنه

موفق باشی عزیزم 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
به به چه روز زیبایی انشالله قسمت همه ی دوستان تاپیک انشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی قشنگتو بغل ب ...

انشاالله عزیزم

ممنون از دعای خیرت عزیز دل انشاالله خودت هم تا آخر راه و به سلامتی و راحت طی کنی و کوچولوت رو به شادی در آغوش بگیری🙏🙏❤❤

نه بابا بپرس ببین اکثرا شوهراشون میزنن  من شوهرم میگفت دلشو ندارم خودم میزدم پونصد ک خیلیه اون ...

خودت میتونی بزنی؟؟از فیلم‌دیدن‌یاد‌گرفتی؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

نگا باسن و چهار قسمت میکتی قسمت بیرونی رو هم چهار قسمت میکنی بزنی اوایل برا اینکه یه وقت تو رگ نزنی ...

مرسی عزیزم تموم‌سعی مو‌میکنم‌خودم‌یاد بگیرم 

خدا خیرت بده

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

سلام خانمی شما ای وی اف تعیین جنسیت انجام دادید؟  میشه منو راهنمایی کنید چه مراحلی داشتید چقدر ...

نه عزیز دلم من هنوز لنگ همون یکی هستم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@zizi92   زی زی جان به سلامتی زایمان کردی؟

مامان ماهک جان ببخشید من تازه اومدم سایت و پیامتو دیدم...

بله خداروشکر ، انشاالله خودت هم به سلامتی تا آخرش پیش بری و زایمان راحتی داشته باشی🙏😊

سلام بچه ها 

هفته ۹ بارداری با ivf هستم. ۳ روزه بد سرما خوردم. امروز گلوم بهتره. اما خیلی سرفه میکنم و بینهایت بیحالم. بدن درد دارم. دکتر گفت ازیترومایسن بخور. ترسیدم بخورم. فقط استامینفون ساده خوردم. گاهی دمای بدنم میره رو ۳۷:۷ 

خیلی ترسیدم. بچه اسیب میبینه‌. به خاطر این دما یا سرفه؟ 

😭😭

لطفا راهنماییم کنید 

ان شالله خیلی زود بیای خبر بارداری بدی من احساس می کنم تهران بیای بهتره. احساس می کنم اونجا خوب کار ...

قربوووونت عزیزم. واقعیتش تهران خییییلی سخته برامون. نه واقعا اینجام دکتراش حوب کار میکنن . من خیلی موارد ک بچه ها میگن میبینم انجام میدن. تک و توک مشکلاتی هس. یکیش همین مورد من ک فولیکولام هماهنگ  نمیشد. اونم این دکتر جدید گفتن حل می کنیم توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز...  متاسفانه من بعد زایمان اص ...

ای جان دلم. الهی خدا قوت مضاعف بده. ان شاالله قدم نی نی مون پر خیر و برکت😍

سلام عزیزم چقدر عجله داری. اینجا سوال رو باید بپرسی دو سه روز صبر کنی چون همه که هر روز نمیان سر بز ...

عزیزم شما میدونین استرادیول از روز ۲۰ انتقال برا چی میدن؟ 

عزیزم شما میدونین استرادیول از روز ۲۰ انتقال برا چی میدن؟  

سلام عزیزم

الان که تو سیکل انتقال نیستی، از روز ۲۰ سیکل منظورته؟

من دیدم که خارج از سیکل چند ماه میدن برای اینکه رحم بعدا بهتر ضخامتش بره بالا و کلا مشکلات رحم رو حل کنند. قبل از هیستروسکوپی هم دیدم میدن

نپرسیدی چرا؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️