2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
فقط کلوموفین و لتروزول رو از قبل پریود شروع می کنن یا بعدش؟ من اخه چون تخمدانام خیلی زود دست ب کار م ...

سلام فاطمه جان 

شانگهای برای کسانی که ذخیره زیر یک دارن 

مثل من که هفت دهم بودم 

بعد تو شانگهای چهار الی پنج روز اول (تو پانکچر اول) کلومفین و لتروزول داشتم چهار روز دوم آمپول 12 واحد و بعد هم اچ ام جی و در نهایت آمپول که تخمکام آزاد نشن و پانکچر شدم که چهارتا تخمک داشتم 

سه روز بعد مجددا وارد سیکل پانکچر دوم شدم 

بازهم کلومفین و لتروزول بود و گونال اف (ایرانی بود، عین سینال ولی روش زده بود گونال) 24 واحد میزدم دو سه روز بعد اچ ام جی اضافه شد هر شب دوتا پودر و آب که خداروشکر 11 تا تخمک داشتم 

و با ذخیره هفت دهم هایپر شدم ولی شدتش کم بود 

پس حواست باشه منو که سونو می‌کرد رشد فولی ها یک اندازه بود مثلا میگفت سه تا هشت دو تا هفت یکی نه هنه تو یه رنج بودن 

تا آخر هم همینجوری پیش رفت زمان پانکچر 22، 19،20،23 بودن که از یازده تا 6 تا جنین گرید آ، آب تشکیل شد 

از اون چهارتا اولی هم یک جنین آب

وای بازم سینم رگی شده.فردا شب اون خانم شیفته.بازم برم. اون شیر رو ریختم دور

نریز بده بچه بخوره

من بچم حساسیت پروتینی داره از هفته پیش فهمیدم. خوابش سبک بود رفلاکس داشت اخر پی پیش خیلی شل شده بود. الان نن رفتم رژیم چون شیر خودمو میدم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله هم آمپول و هم شیاف😢 از چند ساعت پیش دیگه ترشحی نداشتم که ببینم بازم لک دارم یا نه... خدا کنه ...

ایشالا خیره عزیزم نگران نباش ولی حتما به دکترت بگو 

حیفه به خاطر جنینات انتقال بدی  اگه مشکلی هست به خاطر همین به دکترت بگو خیالت راحت باشه میری انتقال

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام فاطمه جان  شانگهای برای کسانی که ذخیره زیر یک دارن  مثل من که هفت دهم بودم  ب ...

جنسیت بچه ها مشخص شد؟ همین الان دنبال پرستار برا خودت باش. من یدونه دارم به هیچ کاری نمیرسم دو تا حتما کمک کار میخوای

خدایا شکرت
نریز بده بچه بخوره من بچم حساسیت پروتینی داره از هفته پیش فهمیدم. خوابش سبک بود رفلاکس داشت اخر پی ...

الان که حساسیت پروتیینی داره دیگه شیر خودتو نمیخوره؟

از اول خوابش سبک بود؟

رفلاکس از چن هفته میاد سراغ بچه؟

کولیک از چن روز شروع میشه؟

😉

سلام فاطمه جان  شانگهای برای کسانی که ذخیره زیر یک دارن  مثل من که هفت دهم بودم  ب ...

سلام عزیزم خوبی من امروز روز ۱۲موعد پریودیمه ترشحاتم شرمنده بشدت کش دار شده و گاها قهوه های رنگ هستن و گاها رو کاغذ توالت یکم خونابه جزئی خیلی جزئی هستن ن خارش دارم ن سوزش دیروز رفتم ماما خونگی شکممو دید گفت عالیه شکمت یکم سردی داره اما ن به اون شدت نرمش داد شکممو بعد گفتم لک و گفت لک لانه گزینی هستش گفتم اقدام نکردم موندم چرا اینجوری شدم شما میدونین یا اگه کسی می‌دونه میتونی تگ کنین واسم نگرانم یکم امروز و فردا هم سونو نیست برم سونو 😥😥😥😥🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم😘❤️یه خانمه میاد‌واسم‌میزنه .میگفتم برم خونه ی خودم بگم شوهرم بزنه ازش خواهش کردم یادم‌بد ...

نه بابا بپرس ببین اکثرا شوهراشون میزنن  من شوهرم میگفت دلشو ندارم خودم میزدم پونصد ک خیلیه اون ب فکر جیب خودشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم😘❤️یه خانمه میاد‌واسم‌میزنه .میگفتم برم خونه ی خودم بگم شوهرم بزنه ازش خواهش کردم یادم‌بد ...

نگا باسن و چهار قسمت میکتی قسمت بیرونی رو هم چهار قسمت میکنی بزنی اوایل برا اینکه یه وقت تو رگ نزنی سوزن و ک وارد کردی ب جا اینکه سرنگ و خالی کنی اول یکم ب سمت بالا میکشی اگع خون وارد سرنگ شد تو رگ زدی در میاری سوزنتو عوض میکنی دوباره میزنی خطرناک اینه ک قسمت پایین باسن بزنی ک عصب رد میشه حالا برو ببین کلیپا رو خودت میفهمی بازم هر جپر خودت راحتی ماها انقدر امپول داریم ک نمیشه برا همش رفت بیرون 

من تعریف این دکتر رو زیاد شنیدم میگن هرچی بگه جنسیت تو ان تی همون میشه  ایشالا که سالم با ...

برامن گفت  پسر و دختر شصت درصد دوتاش پسر شد 

سلام عزیزم خوبی من امروز روز ۱۲موعد پریودیمه ترشحاتم شرمنده بشدت کش دار شده و گاها قهوه های رنگ هستن ...

نگرانی نداره 

شاید دارو مصرف کردی بخاطر اون

خیر انشالله 

فقط لطفا خودتون رو دست هر کسی نسپرسد