2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کسی اطلاع داره میشه تگش کنی ؟

واقعیت نمیدونم. البته مامانوسوفی عزیز هم داشتن چسبندگی ، بذار ایشونو صدا کنیم. بقیه دوستانم هر کس بدونن جواب میدن حتما.

@مامانو_سوفی     عزیزم میشه دوستمون رو راهنمایی کنی؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بی بی چک بزن الان نشون میده چند روزه بودن،؟؟

رروز۹زدم منفی بود دیگه نمیخوام بزنم سه روزه بودن بی بی چک استرسش بیشتره چندروزدیگه میرم ازمایش

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
تست نزدی😍منتظر تست مثبتتم پیشاپیش مامان شدنت مبارک 

اخه تست گفتن نزن ان شاءالله سه شنبه میرم ازمایش بعدشم ی تست روز۹زدم منفی بودخیلی اثرات روحی بدی داشت میگم برم ازمایش بهتره

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
رروز۹زدم منفی بود دیگه نمیخوام بزنم سه روزه بودن بی بی چک استرسش بیشتره چندروزدیگه میرم ازمایش

منم یک شنبه میرم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
منم یک شنبه میرم

ان شاءالله بسلامتی برین ومثبت باشه.‌‌علایم دارین؟

تست روز نه برای جنین سه روزه زوده  الان روز دوازدهی مشخصه دیگه

وسوسه نکن منو بازمیترسم بزنم الان دوروزازموعدپریودیمم گذشته ولی خب ازبس اونروزاذیت شدم وقتی دیدم منفیه چشمم ترسیده 

ان شاءالله بسلامتی برین ومثبت باشه.‌‌علایم دارین؟

همچنین عزیزم

دل درد و کمردرد دارم ،البته من بلاست بودم از روز هشتم هاله افتاد امروزم مثبت شد.  روز دوازدهمم

شما چون ۳ روزه بودی دیر معلوم شده .الان بزنی مشخص میشه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
در واقع تعداد بالا و پوج  دارو فقط، ایرانی بوده؟؟  خارجی مصرف نکردن؟؟  سایز چند بو ...

اصلا داروی هورمونی استفاده نکرده فقط تقویتی میخورده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خییلی ممنونم نسرین جان ک انقد کامل توضیح دادی❤️❤️ بین دو پانکچر چقد فاصله بود؟

سلام خانمی شما ای وی اف تعیین جنسیت انجام دادید؟ 

میشه منو راهنمایی کنید چه مراحلی داشتید چقدر هزینه کردید؟ 

الان که حساسیت پروتیینی داره دیگه شیر خودتو نمیخوره؟ از اول خوابش سبک بود؟ رفلاکس از چن هفته میاد ...

شیر مادر بهتره باید رژیم بگیره چون شیرخشک شیر گاوه . بعصی بچه ها از اول دارن‌. دختر من متوجه شدم داره اذیت میشه نمی خوابه رفلاکس براش پیش اومده. اخر مدفوع مثل آب شده. فوق تخصص گوارش اطفال بردم گفت حساسیت پروتینیه. خیلی ها میگفتن طبیعیه. ولی من پیگیری کردم. حواست باشه تغییر اخلاقی رو پیگیری کنی

خدایا شکرت