2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااقعاااااا😑من نخود در دهنم خيس نميخوره 😂

منم همه چی رو همیشه با جزییات میگم

ولی قصد داشتم سوپرایزش کنم چون میدونم جنسیت رو بفهمه خیلی ذوق میکنه. هر چند که از زمان بارداریم تا الان یه بارم از جنسیت حرفی نزده همش میگه چه دختر، چه پسر عاشقشم.

ولی خب میدونم نی نی پسر خیلی دوست داره فقط بخاطر اینکه ببرش باشگاه فوتبال😉

هنوز موفق نشدم سوپرایزش کنم چون برا خودم لباس پیدا نکردم این هفته سه روز رفتم بیرون. ولی چیزی نپسندیدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هرکس نصب میکنه منو ریپلی کنه اسم که پروفایل که گذاشته بگه تا براش درخواست بفرستم.برای رز وسحر فرستاد ...

سلام عزیزم منم mehremah  ، من زیاد فعال نیستم ولی خیلی وابسته دوستان هستم 

چ طاقتى دارى چ دلى دارى من شبى ك ان تي رفتم احتمال داد دختره خواستم نگم ى كفش اسپورت دخترونه پسرو ...

آخی عزیزززززم کار خوبی کردی من یکمی پشیمونم چرا نگفتم

الان داشتم به معجزه هم میگفتم

منم همه چی رو همیشه با جزییات میگم هیچوقت پنهون کاری ندارم

ولی مجبور شدم به همه بگم موقع ان تی دکتر بهم گفت میخای جنسیت احتمالی رو بدونی؟ ولی من گفتم نه (در اصل به دکتر گفتم آره بهم بگید😅) به همه اینجوری گفتم ک بی خیالم بشن ولی هفته ۱۶ که بخاطر جنسیت رفتم سونو دیگه نتونستم بگم نمیدونم. گفتم بهتون میگم به زودی. اون شب همسرم خیلی حرصش گرفت که چرا تو میدونی من ندونم انصاف نیست

قصد داشتم سوپرایزش کنم چون میدونم جنسیت رو بفهمه خیلی ذوق میکنه. هر چند که از زمان بارداریم تا الان یه بارم از جنسیت حرفی نزده همش میگه چه دختر، چه پسر عاشقشم.

ولی خب میدونم نی نی پسر خیلی دوست داره فقط بخاطر اینکه ببرش باشگاه فوتبال😉

هنوز موفق نشدم سوپرایزش کنم چون برا خودم لباس پیدا نکردم این هفته سه روز رفتم بیرون ولی چیزی نپسندیدم😬 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زنگ زدم مرکز گفت مسکن بخور ولی میترسم میگم اگه واقعا مثبت باشه نخورم مسکن تحمل کنم

نه اصلا نخور تحمل کن

ب نظرم قابل تحمله

لحظه ایهست دیگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مگه هانیل جون چش شده 

متاسفانه پنجشنبه خونریزی داشته بستریش کردن سرکلاژشم باز کردن

و احتمالا هنوز بستریه ک اطلعی نداده🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه کم که چه عرض کنم زیادی خره ایفون 😂😂

😂😂😂

ترسيدم توهينم بهش زياد بشه سرم رو بى كلاه بذاره يهو خراب بشه بگه يادش باشه توهين نكنى

عزیزمی ممنونم از دعا خیرت ❤️❤️حتما برات دعا توسل میخونم خدا به دلت آرامش بده و بزودی مامان بشی ،جنین ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی منم واسه سلامتی خودت و نینیت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم‌ اگه خدا قبول کنه😍 آره خداروشکر سه تا‌بسته جنین دارم.. ایشالا‌ دفعه بعد خدا بخواد و مادر‌شم و بچم واسم‌ بمونه به دعای‌شما💚

آخی عزیزززززم کار خوبی کردی من یکمی پشیمونم چرا نگفتم الان داشتم به معجزه هم میگفتم منم همه چی رو ...

منم براى اتليه رفتنم هرچى گشتم لباس خوبى نديدم

تصميم داشتم بدم خياط بدوزه ك اينجا اشنا خيلط خوبم سراغ نداشتم

در ب در خياط بودم ك رفتم اتليع حرف بزنم گفت خودمون انواع مدل لباس داريم مجانى هم هست استفادهش

منم خركييييف خوشحال و شاد و خندان اومدم خونه ب كارهام رسيدم😂😂😂

دو قلو داشته؟؟؟

نه ى دختره

براش دعا كنين تو هفته ٢٢ فكركنم باشه