2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها همتون‌رفتین نی‌نی‌پلاس.. من اصلا دلشو ندارم بیام‌آخه اونوقتا که باردار بودم تو اونجا پروفایل ...

الهی عزیزم 😔😔😔 خدا ان شاالله خیلی زود جاشو برات سبز کنه واقعا سخته حق میدم بهت ان شاالله کم کم حالت بهتر بشه من خودم بعد از هر بار تازه منفی شدن چند هفته داغون بودم .ان شاالله قویتر از قبل دوباره شروع میکنی و جاشو خدا برات با یه دوقلو پر میکنه ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من ی بی بی الان گذاشتم به نظر خودم ی هاله داره ولی شوهرم میگه توهم زدی🤣🤣🤣

ای جانم .عکسشو بزار 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها همتون‌رفتین نی‌نی‌پلاس.. من اصلا دلشو ندارم بیام‌آخه اونوقتا که باردار بودم تو اونجا پروفایل ...

نه عزیزم اونجا برای حرفای زیادشونه

همینجا هستیم

بخدا ی اسکرین ااگه بگیرم بفرستم میبینی چقدر چرت گفتن😂😂

کوثر میگه هوف ی پشه داره منو میخوره زینب میگه منو خورده🤣🤣🤣

خب اینارو اینجا نگن بهتره چون دیگه مسخره س🤣🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزیزم 😔ان شاالله که جاش ب زودی پر میشه  برات  ما اینجا هستیم نگران نباش از اینجا تکون نمیخوریم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نداره اپ استور عزیزم

من دانلود کردم عزیزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اتفاقات اخیر تاپیک و امروزم اتفاق هیوا تیر اخر رو زد و واقعا داغون شدم یهو کم اوردم خدا هیر زینب بد ...

آره اینجا وقتی واسه کسی خدایی نکرده اتفاق بدی میوفته منم‌ واقعاناراحت میشم واسترس میگیرم،انشاءالله که بلاازهمه به دورباشه،من ازاول حالت تهوع داشتم چندروز بودبهترشده بودم باخودم گفتم خوبه تموم شدولی مثل اینکه هنوز ادامه داره،البته خداکنه که نینی همیشه سالم باشه من همه چیز رو تحمل میکنم

بچه ها من ی بی بی الان گذاشتم به نظر خودم ی هاله داره ولی شوهرم میگه توهم زدی🤣🤣🤣

بهارک عکس بفرست خو هلاک شدم دختر 

مگه عکس از خارج میفرستن طول میکشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد