2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
اااا پس من اینجوری نیستم که 😔 همتون پاهاتون یخ بود 

دختررررر😡

قرار نيس همه اينجور باشن

خب ى تعداديمون تو فصل سرماهم بوديم

ى تعداديمونم نه

بعضى از دوستان هم هيچ تغييرى تو دماى بدن نداشتن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان جایی دیگه گروه تشکیل دادید؟ نمیشه همینجا باشیم ؟

اگر همه نيان ك همينجا هستيم عزيزم

اونجا درصورتي ادامه ميديم ك همه اى ك دوست دارن بيان بتونن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ازش میخواهم ولی خوب حق هم داره خیلی سرش شلوغه اصلن نمیرسه دلم هم براش میسوزه الانم از ظهر انقدر درد ...

قشنگ استراحت کن دیگه کار نکن بیخیال نطافت و تمیزی خونه شو بعدا ان‌شاالله حسابی تر و تمیز میکنی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دختررررر😡 قرار نيس همه اينجور باشن خب ى تعداديمون تو فصل سرماهم بوديم ى تعداديمونم نه بعضى از د ...

آقا پاهام گرم شد غلط کردم فشارم افتاده بود حتما  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم خوبم خداروشکر. شاید اگه باز شروع کنی حالت بهتر بشه من اینجوری بودم وقتایی که تو سیکل نبودم حال ر ...

ای جاااااانم .مبارکا باشه عزیزم 

انشالله که به سلامتی بغلش بگیری 

خدا رو شکر که نتیجه اون همه زحمت و رفت و آمد رو گرفتی 

خییییلی خوشحال شدم برات

فرضی جونم راستش رو بخوای خیلی امیدی نیست یعنی بعد از ۳ بار پانکچر و بهتر نشدن شرایط مورفولوژی خیلی درست نیست که مجدد وارد سیکل بشم 

و از طرفی همسرم دیگه راضی نمیشه 

من خدا رو شکر آزمایشات ایمنی م مشکلی نداشت فقط چون یه آیتم یکم بالا بود (ولی داخل رنج نرمال بود) دکتر پیشنهاد داد که پردنیزولون بخورم

ولی در مورد آنوکسا دکتر هماتولوژی رویان نظرش این بود که این مشکل من باعث عدم لانه گزینی نمیشه 

فقط ممکنه که بعد از هفته ۱۰ باعث سقط بشه به همین دلیل گفت که بعد مثبت شدن آنوکسا بزنم 

راستش رو بخوای حس میکنم جنین ها خیلی ضعیفن

راستی جنسیت نی نی چیه😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آقا پاهام گرم شد غلط کردم فشارم افتاده بود حتما    

😂😂

دور از جون

عيب اينجا همينه ك يكى ى چيز ميگه بچه هابا موقعيت هاى مشابه استرسى ميشن

هرکس نصب میکنه منو ریپلی کنه اسم که پروفایل که گذاشته بگه تا براش درخواست بفرستم.برای رز وسحر فرستادم.سارا ارجمند .سحری فارسی شاد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد