2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم زیارت قبول انشاالله بسلامتی تنش کنی جونم😍😍😍😍

انشالله گلللم ممنونم عزیزکم .انشالله پرسه انتقالتم بخوبی پیش بره و قاطی مامانا بشی 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم میدونی اونروز چی گفت؟ خواهرم داره جهیزیه میخره بعد من گفتم فلان سرویس رو بخرین و گفت دگ منو ...

سلام عزیزم .من خیلی وقته که سایت نیومدم و اتفاقی با پیام های شما مواجه شدم و فهمیدم که چ اتفاقی براتون افتاده

خیلی متاسفم و امیدوارم که خیلی زود خدا جاش رو با دو تا فرشته پر کنه براتون

گفتید که امیدی ندارید.دوست عزیز متاسفانه و یا خوشبختانه همیشه امیدی هست و مطمئنم که شما هم بعد از اینکه این دوره رو طی کردید مصمم تر از قبل ادامه میدید 

توصیه ای که براتون دارم حتما با دکتر زرنانی ویزیت بشید و آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بدید و اگر براتون مقدور هست حتما هیستروسکوپی بشید 

اما در مورد گرید جنین،اینقدر ذهنت رو درگیر این مسئله نکن چون خیلی ها با گرید aباردار نشدن و خیلی ها هم بودن با گرید cدو قلو بار دار شدن 

و در آخر اینکه اگر برات امکان داره خانوادت رو در جریان کارهات قرار نده اینجور آرامش بیشتری داری

ببخشید اگر پر حرفی کردم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها من بالاخره پریود شدم 

امروز زنگ زدم مطب دکتربراسه شنبه بهم وقت داده خداکنه همه چی آکی باشه همین ماه برام انتقال بده به امید خدا 

لطفا برام دعا کنید 

من هرروز روزی چندبار برا همتون دعا میکنم ان شاالله امام حسن مجتبی حاجت قلبی هممونو برآورده به خیر کنن 

سلام عزیزم .من خیلی وقته که سایت نیومدم و اتفاقی با پیام های شما مواجه شدم و فهمیدم که چ اتفاقی برات ...

سلام ممنون ازت که تایپ کردی برام اینهمه 

شاید الان انقد عذاب کشیدم چه روحی چه حسمی نظرم اینه که ادامه نمیدم اما این نظر فقط ب خاطر منفی شدن نیس ب خاطر هزینه هام هست 🥺

عزیزم تصمیمم اینه ازمایش ایمنی و انعقادی رو رویان بدم فرقی داره مگه  با ازمایشی که دکتر زرنانی مینویسه؟

این بار اگر خدا بهم بچه بده تا جایی که تابلو نباشه ب کسی نمیگم 😢

سلام ممنون ازت که تایپ کردی برام اینهمه  شاید الان انقد عذاب کشیدم جه روحی چه حسمی نظرم اینه ک ...

خواهش عزیزم

میدونم واقعا هزینه ها سرسام آوره. ولی به نظرم حتی اگر انتقالت یه مقدار عقب افتاد بهتره از اینکه بدون بررسی مجدد انتقال بدی 

ببین من خودم بیمار رویان بودم نمیخوام بگم مرکز بدیه ها 

ولی خوب به نظرم اونجور که باید بررسی های لازم رو انجام نمیدن 

ظاهرا آزمایشات زرنانی تکمیلی تر هست و تشخیصش هم بهتره 

مثلا من خودم ژن غلظت خون داشتم دکتر رویان بهم گفت که بعد از مثبت شدن آنوکسا بزن 

در صورتی که دکتر خودم داخل شهرستان بهم گفت که با توجه به سابقم باید از همون شروع سیکل آنوکسا میزدم 

حالا انشالله که برای شما مشکلی نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام ممنون ازت که تایپ کردی برام اینهمه  شاید الان انقد عذاب کشیدم چه روحی چه حسمی نظرم اینه ک ...

انشالله که اینبار حتما همه چی به خوبی پیش میره و به سلامتی بغلش میکنی عزیزم 

سلام دوستان  شماها امپولای عضلانی رو کی براتون تزریق میکرد من میخوام خودم تزریق کنم ولی میترسم ...

منم میترسیدم تا حالا کلا ی دونه هم امپول نزده بودم ولی این دفعه همه امپولامو خودم زدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی سخته..مادرشوهرا هم تو فکر پسراشونن یه دفعه سنشون نره بالا بچه نیارن..ولی دعا جلو جمع واقعا غرور ...

منم ی بار رفته بودیم ی مجلسی. گرداننده دوستم بود . یهو اخر جلسه ک من و مامانم پا شدیم بریم میکروفون رو برداشت و از همه خواست دعا کنن تا از اون ماه خارج نشدیم من باردار بشم و... بخدا اصلا ی لحظه شوکه شدم موندم. میدونم بدون هییییچ شکی نیت دوستم خیر بود میخواس جمع زیادی برام دعا کنن ولی خب ب این فکر نکرد ک شاید من نخوام کسی بدونه تو این زمینه مشکلی داریم یا چی. اصلا نفهمیدم چی گذشت بهم تا از جمع خارج بشم. ولی واقعا از دوستم دلم نشکست چون میدونم فقط نیتش خیر بود. ولی خب چون زوایای مشکلات ما و حساسیت هامونو نمیدونن فکر می کنن کار درستی انجام دادن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما کی رفتی پیش زرنانی؟؟ چقدر شد ازمایشاتت؟

من نرفتم پیش زرنانی گلم به خاطر همین همش دارم افسوس میخورم که ای کاش یه ویزیت باهاش میشدم

دقیق هزینه آزمایشات یادم نیست یه سری ها رو سال ۹۹ رویان انجام دام نزدیک ۵۰۰ شد 

وآزمایشات mthfr و pai1 و پروتیین s و پروتیین cو هموسیستئین رو شهر خودم انجام دادم که فک کنم دوتومن شد البته پارسال 

ممنون ازت شماا مثبت شدی؟

نه گلم .ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم 

خدا برای ما نخواست ولی انشالله که برای شما و بقیه دوستان میخواد