2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
سلام عزيزم خوبى؟ منم امروز تو فكر نفسم بودم مامان دوقلوها ك خونريزى داشت مامان رقيه هم ك سه شنبه گ ...

عه بيتا رو نميدونستم ان شالله كه سالم وسلامت ترخيصش كردن بردن خونه مشغول بچه داري به اميد خدا🤲😔

انشالله همشون سلامت باشن

دلم پيش سحره رو به رواه بود تو بخش باز پيام ميداد چرا نداد

ان شالله كه ترخيصش كردن و حالش خوووووبه ووقت نكرده بياد

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

اي جاااانم مباااااركا باشه عزيزم❤️❤️❤️فعلا اگه نمياي تا بعد ازبعين حتما شياف رو استفاده كن بهشم زنگ بزن نظرشون بدون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلى باحال ميشه اگه تو ى روز باشن ى تولد براى هردوشون😍😍

عاره ولي ازونجايي كه اونسري سرتولد خودم دكترم ضايم كرد باز گفتم ده ده بشه لا اقل باز ضايع شدم اميدي ندارم زياااااد😐ولي سه چهار روز خوب مسخرس ديگه راه بيان اميدوارم

روز انتقال از ماشین پیاده شدنی مچ پام یه جوری شد خیلی عجله داستم به موقع برسم از فرداش دردش کم کم شد ...

اي بابااااااا يكاره تو اين شرايط چقدر بد شد☹️ان شالله با يبتاااااي عالي بشوره ببره درداي اين دوهفته روووو واقعا سخته دارو ايناهم كه ادم نميخوره كلافه ميشه

اي جاااانم مباااااركا باشه عزيزم❤️❤️❤️فعلا اگه نمياي تا بعد ازبعين حتما شياف رو استفاده كن بهشم زنگ ...

سلام عزیزم شیاف و ک دارم ولی گفتم شوهرم بیاد فعلا واجبتره ک برم دکتر تا هفتم بالا نرفته سرکلاژ شم  هنوزم ک پاسپورتش نیومده وگرنه تا الان میرفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آها فک کردم برا تو هم گفتن تعجب کردم  راستی ماهک جون  سونو انومالی با داپلر شد 1700

چيز روتيني نيست بعضي دكترا مينويسن بعضياااا نه

من تو نت خوندم و مركزي كه رفتم اينجوووري بودن كه عه اي وي افي حتمااا بايد بياي درحالي سري پيش نرفتم

سلام عزیزم شیاف و ک دارم ولی گفتم شوهرم بیاد فعلا واجبتره ک برم دکتر تا هفتم بالا نرفته سرکلاژ شم&nb ...

با مامانت ايناااا برووو كه اگه لازم شد پيشت بااااشن

البته اگه نظر دكتر سر كلاژ باااااشه ميتونن باز خودشونو بعدش برسونن

سلام به نیت شما دعا جوشن کبیر خوندم انشالله که دست خالی از رحمت الهی برنمیگردین الهی آمین  @s ...

سلام گلم ممنون الهي به سلامتي  و خوشي اين روزها را بگذروني و خداوند صد برابر پاداشش را به خودت بده 🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰