2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام گلم به سلامتی انشالله که همه این دوران رو به سلامتی طی کنند ما هم در کنار اونا عزيزم  من ...

اي بابا چقد گرونترن من تهران چند جارو زنگ زدم حدود٩٨٠ تا١١٠٠ بود بيمارستاناي خصوصي و اكو كارديوًگرافي يجااا تو سعادت آباد بود

من ديدم چون روتين نيست و همه دكترا نميدن،دولتي رفتم فك كنم١١٥ تومن شد

اگه دكترت جاي خاصي تاكيد نداره

ببين مركز قلب تو گيلان كجا هست بري اونجااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ای کمی بهترم ولی خیلی خسته ام.انروز یکم ظرف شستم وبرنج دم کردم. یکم فعالیت کردم. جای آم ...

عزیزم جا آمپول واقعان دردناکه هنوز برا من که جاش سفته و دردناک 

کیسه آب گرم اصلن خوب نیست اتفاقا به مرکز گفته بودم گفت طاقت باید بیاری استفاده نکن و سعی کن امپول یه روز سمت راست یه روز سمت چپ بزنی انشالله بزودی خوب میشی

واقعاااا بررم نميگذشت اصلاااا شايد چون گفت برو نماز و غذاتم درازكش بخون ماه اخر سخت بود برام تازه من ...

من فک کنم ۳۸ هفته و ۴ روز بشم طبق ان تی

کسی میتونه انتقالمو حساب کنه

۱۳ دی 

جنین بلاست

؟؟؟

😉

بجه ها مامان رقيه ونفس٧٥ و ام ان١٣٧١ نيومدن اين چندوقت؟

سلام عزيزم خوبى؟

منم امروز تو فكر نفسم بودم مامان دوقلوها ك خونريزى داشت

مامان رقيه هم ك سه شنبه گفت ميره تهران ويزيت بشه و خيييلى التماس دعا داشت ك همه چيز خوب باشه و قرار شد بياد خبر بده ك نيومد

آدم نگزانشونم ميشه بيشتر

ام ان ١٣٧١ هم هيچ خبرى نشد ديگه

بيتاومهتا هم نميدونم خوندى يا نه دخترش زودتربدنيا اومد رفت زيردستگاه بخاطر ريه هش فردا اومد گفت كرونا گرفته دخترش اما ديگه خبرى نياورد از سلامتشون😔

و واقعا ادم نگرانشونه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعاااا بررم نميگذشت اصلاااا شايد چون گفت برو نماز و غذاتم درازكش بخون ماه اخر سخت بود برام تازه من ...

خيلى باحال ميشه اگه تو ى روز باشن ى تولد براى هردوشون😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخ زينب جان اين اية الكرسى معجزه ميكنه واقعا من از زمان پانكچر و تشكيل جنين ميخوندم براشون و هنوزم ...

خدا از دهنت بشنوه الهییییی آمممممممییییییین

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم ای کمی بهترم ولی خیلی خسته ام.انروز یکم ظرف شستم وبرنج دم کردم. یکم فعالیت کردم. جای آم ...

انشالله که مثبت میشی ما کلی ذوق میکنیم😍😍😍

چرا کلا سیکل با شیاف شروع نمیکنی من کلی مقاله خوندم که شیاف و امپول پروژسترون اثرش یکی هست و میزان موفقیت توی اینایی که شیاف استفاده کردن یا اونایی که فقط امپول زدن برابرن

امپول پروژسترون خیلی بد جذب میشه روغنی هست

ان شاالله دست پر برگردی 😍🤲❤

❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله خوووووووش خبري عزيزم و با يبتاي عالي مياي😍😍

💕💕💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله که مثبت میشی ما کلی ذوق میکنیم😍😍😍 چرا کلا سیکل با شیاف شروع نمیکنی من کلی مقاله خوندم که ...

واقعا؟ من همیشه فکر می کردم امپول بهتر از شیافه