2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
چي شدي؟؟؟؟

روز انتقال از ماشین پیاده شدنی مچ پام یه جوری شد خیلی عجله داستم به موقع برسم از فرداش دردش کم کم شدت پیدا کرد تا جمعه و شنبه به اوج خودش رسید ورم کرده و بشدت دردناک 😊🙋‍♀️😎البته الان کمی از شدت درد روز قبل کمتر شده خداروشکر .دیگه تو خونه تا سرویس با عصا حرکت میکنم مچ پای راستم اصلا نمیتونم بزارمش زمین .توی این گیر و دار انتقالم 😎😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه ها مامان رقيه ونفس٧٥ و ام ان١٣٧١ نيومدن اين چندوقت؟

نه خیلی وقته نیامدن .مامان رقیه یکبار ان لاین شد و گفت که باید بره ویزیت و دکتر تصمیم نهایی رو بگیره توضیح بیشتر نداد قرار بود بیاد ولی نیومده .نفس ۷۵و ام ان  که خیلی وقته نیامدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعاااا بررم نميگذشت اصلاااا شايد چون گفت برو نماز و غذاتم درازكش بخون ماه اخر سخت بود برام تازه من ...

چه با مزه تو یه روز😍

من فک کنم ۳۸ هفته و ۴ روز بشم طبق ان تی کسی میتونه انتقالمو حساب کنه ۱۳ دی  جنین بلاست ؟؟؟

من دقیقا دو هفته بعد شما یعنی ۲۷ دی انتقال دادم.جتین چهار روزه..امروز شدم ۳۵ هفته طبق ان تی.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من دقیقا دو هفته بعد شما یعنی ۲۷ دی انتقال دادم.جتین چهار روزه..امروز شدم ۳۵ هفته طبق ان تی.

عزيزم سلام

من تو فكر سيسمونى شما هستم خريدى بالاخره؟؟😂😂

ى چيز ديگه هم ك يادم مونده قيافه همكارتونه وقتى بفهمه نينى بدنيا اومده و مرخصى زايمان دارين😄😄

كى باردار شدى كى زايمان كردى؟😁

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بنظرتون بعد از پانکچر چقدر احتمال داره که انتقال هم بدن چون ما عروسی داریم در پیش خواستم وارد سیکل شم  گفتم اگر همزمان شه بزارم برای سال آینده برم دنبال کارام ولی اگر بینش فاصله باشه خوبه من تنبلی تخمدان خفیف هم دارم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
بنظرتون بعد از پانکچر چقدر احتمال داره که انتقال هم بدن چون ما عروسی داریم در پیش خواستم وارد سیکل ش ...

بستگى داره خودتون انتقال فرش بخوابن يا فريز

اكثر دكترها فريز رو ترجيح ميدن و پيشنهاد

كه شما ميتونيد پانكچر كنيد و انتقال رو  بذاريد هروقت زمان داريد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بستگى داره خودتون انتقال فرش بخوابن يا فريز اكثر دكترها فريز رو ترجيح ميدن و پيشنهاد كه شما ميتوني ...

تنبلی ام دارم شاید هایپر شم اصلا   فریز بهتره یا فرش ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
تنبلی ام دارم شاید هایپر شم اصلا   فریز بهتره یا فرش ؟

دليلى نداره جون تنبلى دارين هايپر شين 

كلا ميگن فريز بهتره چون رحم رو اماده ميكنن بعد انتقال ميدن

دكتر من ميگفت درصورتى فرش انتقال ميدم ك خودبيمار بگه و اصرار كنه ولى تضمينى براى مثبت شدنش ندارم(چون دوس داشت رحم رو همه جوره اماده كنه ن اينكه فرش باعث منفى شدن بشه)

اما اينجا دوستانمون بودن فرش انتقال بدن و مثبت شن

ى وقتايى هم ضعف جنين باعث ميشه. دكتر مجبور بشه فرش انتقال بده

مثلا آلا جان چون ى جنين بيشتر نداشت و ى مقدار ضعيف بود فرش انتقال دادن براش و ان شاالله تا دو سه روز ديگه با جواب مثبت خوشحالمون ميكنه😍😍😍

سلام دوستان  منم دیروز سونو شدم  گفته تا ده شب دوفاستون بخور پریود که شدی دارو های انتقالتو شروع کن  منم شوکه شدم چرا بعضیا دو تا پریود بعد هیستروسکوپی انتقال میدن 🙃البته از خدام بود انتقالم زودتر بشه خسته شدم از انتظار 

@پونه00    

سلام امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم اگر باردارهستین بارداری خوبی پشت سر بگذرونین و اگر هم نه بزودی به خواسته قلبیتون برسین و مادر بشین 🤲🌷