2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
منم خیلی نگرانم. اتفاقا منم صلوات فرستادم ی دور  براش.  تو اینستا هم بهش پیام دادم ک نگرا ...

آره واقعا اینجور مواقع واقعا لازمه 👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ن بابا فاطمه اینهمه داروی هورمونی میخوریم خوب لامصب زد بالا یهو برام منم تعجب کردم گفتم عه بدن منم ب ...

😂😂😂😂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون ...

ااااای جاااااان دلم. چقدر عااااااالی😍😍 ان شاالله ب سلامتی برید و برگردید دست پر و حاجت روا ان شاالله.

از طرف مام خییییییلی سلام برسون. ❤️❤️❤️ خییییلی التماس دعا داریم😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تو تاپیک امید زندگی ۲ من دیدم که خانم های زیادی اونجا از همون روش که شما گفتید باردار شدن ولی ...

من توی سرچ زدم امید زندگی۲ولی تاپیکی که مربوط به این باشه نیومد

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
Favali اینجوری شده و مثبت شده 😊😊 به ف_ا_ل نیک بگیر 

ممنووونم عزیزم. ی چند تا از بچه ها گفتن منفی شدن و خیلی ها هم گفتن مثبت شدن ینی هر دو طرف ممکنه. ولی خب بهتر اینه که  دیدم مثبت باشه😅💕 توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم برای تو همین جور..انجام دادم دیگه جون طاقت نداشتم

اره میدونم واقعا انتظار سخته. اگه تو خونه بی بی چک  داشتم منم احتمال زیاد تا حالا زده بودم ولی جلو خودمو فعلا گرفتم ک نگیرمش.  منم طول روز با اینکه خوابم میاد نمیتونم بخوابم ک حداقل ی ذره زمان بگذره😬

امیدوارم لینک تاپیک رو پیدا کنم 

من منتظر خبرتون میمونم مرسی گلم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
آره 🤣🤣 ولی نه تا از کل تاپیک اعتراف نگیرم راحت نمیشینم🤣

😎😎😂😂

من منتظر خبرتون میمونم مرسی گلم

گلم فرستادم براتون اونجا قبلا تاپیک فعالی بود خواننده خاموش بودم  الان خبر ندارم ولی اقدامی و بارداران زیادی عضو هستند که اکثریتشون مشکل از شوهراشون هست و به کرات هم مثبت شدن امیدت رو ازدست نده مسائل شرعی هم اونجا قید شده و نزدپزشک هم محرمانه میمونه گاهی هم میدیدم که میگفتند نامه دادگاه میخواد البته تو همون تاپیک هم بودن خانم هایی که بدون نامه اسپرم اهدایی گرفتند 

انشاءالله خدا بهت فرزندانی سالم وصالح عطاکنه 

خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون ...

چقدر عالی پیشاپیش زیارت قبول .ان شاالله حاجتت رو بهت بده 🤲🤲محتاجم به دعا .من رو هم با بچه ام بطلبه 😍

ممنووونم عزیزم. ی چند تا از بچه ها گفتن منفی شدن و خیلی ها هم گفتن مثبت شدن ینی هر دو طرف ممکنه. ولی ...

یک نفر منفی بود خوندم و مابقی همه مثبت بودن درنتیجه مثبتی شما هم 😊😍