2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
نه دکتر به همسرم گفت میکرو فایده نداره گفت اسپرمی نیست

ناامید نشین پزشک دیگه هم ببینن به همراه آزمایش مجدد در نهایت اسپرم اهدایی رو بذارین مرحله آخر ولی اگر سنتون کم هست زمان دارید ولی باید مراقب زمان باشید تاچشم بهم بزنی مثل برق و باد میگذره فرصت رو از دست ندید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم اونجوری شدم اما مثبت بود یعنی خدایی نگاه کن من یه بار تو حالت عادی ارگاسم نمیدونستم چیه بعد ...

😂😂مقصر هورمونها هستن😉😉

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا مثبت شد؟ یادم نمیومد نتیجه شو

Favali اینجوری شده و مثبت شده 😊😊 به ف_ا_ل نیک بگیر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من بعد انتقال زدم

شما چه ساعتی تزریق کردین ؟زمانش مهمه ؟چون منم دارم و فردا باید تزریق کنم یادم رفت بپرسم چه زمانی بزنم 

بچه ها از درد گلو مردم منشی دکترم دعوا کرد که مریض شدم گفت نباید تب کنی     گفت دیفن هیدر ...

نه ان شاالله تب نمیکنی ولی ۵۰۰ برای بارداری خوب نیست کمتر از اونم هست اگه اشتباه نکنم ۳۲۵  اونو بگیر بخور .از الان پس پاشویه کن و دستمال بزار تا خدایی نکرده تب نکنی ولی ان شاالله نمیکنی 

دوستان من واقعا نگران سحر(هانیلsآریل) شدم اگر موافقید نفری صدتا صلوات (هرکس میتونه) بفرسته برا ...

موافقم 🤚🤚اره منم خیلی نگرانشم سابقه نداشته در روز حداقل یکبار به خاطر یاداوری دعا ها میامد .ان شاالله که چیزی نباشه و مامانش اینا امده باشن و سرگرم مهمون بازی .

دقیقا عین من حسرت موند رو دلم من مردی هستم برا خودم بابا🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 تنها نیستی 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

خیلی سخته میرفت انقدر بغض داشتم 🥲بعد انقدر اهنگ عاشقانه استوری میکردم دهن همه رو سرویس کردم  ا ...

انشاءالله که خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم ،شوهرمنم اگه انشاءالله قسمت بشه تاچندروز دیگه میخوادبره کربلا،من ازالان بغضم گرفته  الهی که همه مسافرابه سلامتی برن وبرگردن

فقط سرفم بندبیاد تو گوگل خوندم باعث بازشدن دهانه رحم میشه داشتم سکته میکردم بخدا🤦🤦🥺

نه بابا نگران نباش به همین راحتی ها نیست .استرس و ازخودت دور کن به دونه اگه داری همش بخور و ابلیمو و اب جوش